Followers Remaja Purba

Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA



Kali ni aku sempat ambil masa lunch aku untuk join segmen ni. Kepada yang nak join (aku tau confirm ramai punya), silalah click di SINI.
Segmen ni tutup macam biasa tengah malam.


Aku tak tau kategori aku ni boleh join ke tidak tapi nak cuba try test.

1. LELAKI pilihan anda ?
---> Dah tak payah pilih, dah sah cop SIRIM + ISO lagi.

2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
---> Seksi tu umum, kalau tak terdedah pun ada juga lelaki yang nampak seksi.
Definasi SEKSI: oo... aa... hurm... abg ben skip boleh tak...?

3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
---> Kerana sayang sanggup berkorban untuk memiliki walau banyak rintangan. Bila dah berjaya memiliki cinta: tak bagi LELAKI lain potong Q, terus masuk meminang. kihkihkih... tergatal lak jari ni bagi jawapan.

4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
---> MADU hanya sedap dimakan dan dijadikan ubat bukannya berkongsi kasih @ BERMADU.

5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
---> Bincang tanya si Dia, kalau dia rasa yang sana lagi mampu memberikan kebahagian tinggalkan saja diriku ini tapi dengan syarat, macam mana aku dan si Dia bersusah payah membina kehidupan, macam tu jugalah orang di sana perlu buat. Bukan tamak, tapi jangan hidup nak menumpang senang atas kesengsaraan orang lain.

6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
---> erk..? hehehe...

7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
---> SETIA: si Dia... sebab berjaya mengecop SIRIM. Bukti: si Dia pernah cakap "yang ada ni pun tak terjaga, nak tambah lagi buat apa..." hehehe...

8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
---> Cemburu tengok pada situasilah, kalau asyik cemburu nanti hubungan bermasalah jadi stress terus putus. Apa yang penting komunikasi 2 hala.


Ok, dah jawab dah... gaduh-gaduh sayang je kan.

7 comments:

pidasanglang said...

erm dah dichop sirim samalah kita he he he

pidasanglang said...

he he he pemoloww ke77

aizamia3 said...

hahaha... walaupun dicop tapi ruang peribadi en. suami tak kacau ganggu malah dia tau... hehehe...

terima kasih sudi singgah jenguk...

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

solo molo said...

cop SIRIM + ISO ???

aida4eva said...

heee~ betul2..tak syok gak asyik cemburu je. smpai rase kdg2 mls nak cemburu kalau dah slalu sgt,.haha

aizamia3 said...

solo-molo: ada ada cop tu means.. dah sah nikah...

aida4eva: rileks je, lagi kita kuat cemburu lagi suka lelaki menyakat kita, sudah2 kita juga yang sakit hati...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...