Followers Remaja Purba

Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG ..



Sila klik di SINI...


Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..



Secara ringkas...
Nama sebenar empunya blog ini ialah ----> MMI..
Kini dah meniti usia sebagai remaja purba dan mak dara (anak dara baru 7 tahun dan anak lelaki berusia 4 tahun). Ada adik sorang je. Bukan surirumah sepenuh masa. Warna kesukaan ialah merah, kuning dan hijau. Warna biru pula bukan warna pilihan..

Salam perkenalan kepada yang sudi menjenguk blog ini.

****************************************************

Jumlah Follower sekarang ini: 32 orang (terima kasih kepada anda semua)



Ini pulak soalan dari abg Ben:

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
Cuba untuk wujudkan juga blog sebab macam tak best kalau tak tengok blog, feeling dia tak sama kalau layan mukabuku.


Ceritakan kepentingan blog kepada anda
Apa saja berkisar pasal kehidupan akan saya cuba masukkan dalam blog ini untuk kepuasan diri dan tatapan untuk anak-anak nanti. Sekurang-kurangnya ada kenangan tentang dorang dari kecil sampai besar.


Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
Ada beberapa blog, antaranya:

Mazidul Akmal Sidik ----> Pelbagai isu cuba diketengahkan dan ada antaranya meminta bantuan blogger untuk turut sama membantu menyelesaikan masalah.

Ondscene ----> wartawan yang memaparkan kisah2 tragik.

MY CLICKS BLOG ----> nak tahu perkembangan setiap entry dorang.

The Ramblings Of Not-So-Gegula ----> wartawan dari Selatan tanahair.

BLOG ----> ni aku dah khatam, dari awal sampai habis aku baca setiap entry dia.

Ben Ashari ----> ini bukan pilihan terakhir tapi sebab baru follow jadi banyak pulak menda yang aku ketinggalan tentang dia ni.


Apa yang ada dalam blog aku semua aku suka baca, lain orang lain cara penulisan dorang, walaupun dorang tak follow aku tapi aku tetap suka baca semua blog-blog tersebut (maksud aku, bukan setakat yang dinyatakan di atas tapi kesemuanyalah).

15 comments:

apisv2 said...

salam
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

keep it up untuk blogging yaa!!

DAH FOLLOW!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog BA :)

nur sharfatin che abdullah said...

jenguk2 dr di sebalik tabir blogger oleh abg ben. kwn, oke ?

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki... weee~~~
suke3… (^___^)

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan~

kalau sudi joinlah contest saya di
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

Cik Sue said...

BW + follow dr blog En Ben... :D

aizamia3 said...

terima kasih pd semua, bg masa nnti sy BW lak ye... ;)

pRiNCe said...

"nice entry ..:) kawan2....jom join contest ni... kowang berpeluang menang rm1oo.. cubela."

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Semalam tak sempat singgah blog sesapa pun..
so rase macam x bagus..
okey, sekarang tengah terjah bolg u all..
mari kita ramaikan kawan2 sekeliling kita ya...
ok..chow..

aizamia3 said...

ye samaler ni...
tgh berusaha, nasib baik Jumaat byk skit masa nak terjah2..

dnie_comey said...

salam kenalan...
so sori..baru boleh balas kunjungan...
dah follow

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

sya said...

salam perkenalan...
blogwalking dari blog BA..

aizamia3 said...

terima kasih terjah kat sini... ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...