Followers Remaja Purba

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU



Kisahnya di sini.

Kenapa aku suka gambar ini..?
Burung tersebut berusaha membentuk sarangnya dengan keadaan fizikal yang ada padanya, berusaha menyiapkan sarang untuk keselesaan dirinya..
Gambar ini seolah-olah memberi maksud.. Kita jangan hina kekurangan orang lain.. Walaupun kita sempurna pada pandangan mata orang lain tapi kita belum cukup sempurna di sisiNYA..


Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger..
Dulu, bila tengok sorang kawan ni ada blog rasa teringin nak berblog tapi masa tu terfikir untuk apa aku berblog..? Kemudian, nak jadikan sebab.. si adik a.k.a anak aku dimasukkan ke hospital merupakan punca aku berblog.


Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
Banyak tapi.. antara paling ketara ketika ini.. blog abg ben ler..
tapi rasanya ni kali kedua aku jawab soalan abg ben ni.. Soalan ni susahlah nak jawab, takut ada yang kecik hati (macamlah fofular sangat..).. tapi jawapan tetap diberi agar menjawab soalan..



Nota:
Korang nak join kat sini tempatnya.
Tarikh tutup tak payah cakaplah.. korang semua mesti dah tau kan.. :)

34 comments:

MamaEma said...

saya pun suka baca blog incik ben... banyak betul idea menarik dia kan...

aizamia3 said...

simple tak padat dan berat, rileks je time baca.. dan dalam masa yang sama dapat join segmen yang dibuat.. boleh kenal dengan kawan2 di alam maya ni..

Camie Shid said...

Ya betul.... En Ben mmg v.gud... dia dh tlg promote blog sy bru2 nie... terharu sungguh... segan plk kat dia... nnti nk try join gak lar contest ni lau sempat...

aizamia3 said...

betul Camie.. dia banyak tolong blogger2 baru... seronok join segmen dia..

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

aizamia3 said...

petang tadi cadang nak jelajah segmen abg ben tu tapi letih sesangat.. Aduh.. Kat rumah pulak line bb tak ok..

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

aizamia3 said...

thanx fahmie, ni tengah cuba dengan kelajuan yang slow untuk menjenguk... hikhikhik..

NiSha said...

Nisha Sing ah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

MiSzy DiaN said...

jalan2 tgk blog orang..
hehehe..
hye orang di sna.. :)

Zue Cancer said...

singgah disini...rajin2 berblogging ye.. :)

http://onlymezue.blogspot.com

nurul nadia nasir said...

salam singgah dari blog BA!keep it up yeah..selamat berblogging ;)

Z-ni said...

Hi..gegar frm mrben page. Nice blog. Salam kenal n dah folo kamu

mynameismy said...

kite singgah n folo sini ye!^_^

jmputla dtg rumah--> http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

iekah said...

salam..terjah ur blog from BA..

gegar blogger. baru ye..!
hepy blogging..
ade mase singgah la sini
http://iekahridzuan.blogspot.com

follow u =)

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

mas saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan!

sama2lah kita bersatu wahai blogger2 baru!

kejora said...

salam..
jalan2 dan follow..

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

fizah said...

salam kenal...jalan2 n follow

aizamia3 said...

wah... terima kasih korang.. jap2.. akan kuterjah blog korang.. satu persatu.. sabar ye..

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Sal Saari said...

salam ziarah n follow

Rahmad said...

ziarah & follow dr segment uncle ben..

Aldina said...

dr segmen BA,salam kenal,jom ziarah sy juge & follow

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

aizamia3 said...

seronok buat bw.. hehehe..

Hanieqha said...

singgah lompat2..
heheh

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

sha said...

singgah sini.. oo, sebab tu buat blog

Cikin said...

hai :)
cikin singgah sini dari blog BA .

aizamia3 said...

sebab si adik timbul wujudlah blog ni..

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap awak sudi jadi kawan sy...

aizamia3 said...

prince: alah... tak dapat join yang ni tapi masih boleh kenal2 dengan yang sedia ada.. saya kawan dengan semua.. takde pilih kasih macam Rosyam buat kat tv tu.. kihkihkih..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...