Followers Remaja Purba

Saturday, March 26, 2011

menuju ke angka 100


Tiada lain selain dari perasaan gembira dan teruja.. dari tersengguk-sengguk melayan internet yang perlahan kelajuannya ditambah pulak mengantuk di pagi hari, tetiba aku terlihat ini..




Tak tahu nak tulis apa.. Dua perkataan ---> TERIMA KASIH.
Ye.. terima kasih kepada Kherull. Impian menjadi kenyataan.. cadang nak tidur tapi terus segar mataku.

Juga terima kasih kepada semua followers aku yang singgah lintas hormat, terjah, komen, tumpang lalu, follow blog aku. Aku sayang korang.. moga kita terus sentiasa berhubungan..



ppssttt:

Terima kasih abg ben, dari blog abg ben, blogku ini mula dijenguk blogger

8 comments:

KyêrulL said...

yahoooo... dh 3 angka.. :D taniah hehehe

aizamia3 said...

ye.. Terima kasih.. Sangat menyukainye.. Macam ni agaknya rasa happy bile semakin ramai yang followe kite kan.. Tapi bukan mudah kan.. Yang penting sabar dan usaha..

Faris Adli said...

tahniah dah 100..my blog 30 je lagi :-(

aizamia3 said...

terima kasih.. InsyaAllah akan capai sasaran.. Jangan gelojoh cool je..

sicomot-comel said...

wah...
tahniah aiza ^^

smoga terus maju dalam blogging ye..

eh,jom tgk sape yg jadi penghuni awal Villa SCC

http://www.cikscc.com/2011/03/perasmian-villa-scc-penyerahan-kunci.html

kay_are said...

tahniah!! rajin2 berblogging lagi ok =)

aizamia3 said...

si comot comel dan kay_are:
terima kasih terima kasih.. suka sangat-sangat..

aizamia3 said...

si comot comel dan kay_are:
terima kasih terima kasih.. suka sangat-sangat..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...