Followers Remaja Purba

Tuesday, January 7, 2014

Sedapnya kuih Tepung Gomak tapi yang ni..



  • Dak Nuha cukup suka main bedak merah Agnesia tu..
  • Bila lepas mandi.. tak pandang botol bedak lain dah.. yang merah tu juga jadi pilihan..
  • Kalau tak bagi.. bingit telinga jadinya..
  • Sudahnya..



dak Adik cukup suka menyakat dak Nuha..
selagi dak Nuha tak menjerit menangis, selagi tu dia rasa tak puas..





psstt: Moga dak Nuha tak meragam kat rumah pengasuh baru..




14 comments:

faraherda.razalan said...

Aik? Nuha ptg rmbt ke? Mcm baby boy dah upenyeeee! Sepesen muka dak adik. Hehehehehe! Comelllllllllllllll!

❤Kamsiah❤ said...

hehe..kena beli 3,4 botol buat spare...sekali dapat kat dia...habis sebotol terus..

Queen Teratai said...

nuha.. hehehe putih mcm tepung gomak gak

msredcheesecake said...

mak dia ponmesti sukamen bedak kecik2 dulu kan? heee

:: Mrs.Eady :: said...

hehehe..comel la nuha dgn rambut baru :)

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

Daddy Ziyyad said...

Haha...camtu sebulan tak cukup sebotol bedak!

Rai Ourkizuna said...

olskool sungguh nuha suka bedak agnesia.. bedak dari zaman saya kecik dulu ni.. hahaha...

asyifa mustaffa said...

Ni bedak zaman berzaman nmanya...dari sy kecik lg da guna bedak ni...dari bekasnya tin...smpi la botol plastik...mmg setia makainya utk kulit...

t.a.t.a said...

Budak Gundut kat rumah tu pun suka main bedak. Bedak JJ dituang masuk dalam backhoe dia. Dia kata lori pasir nak angkat pasir.

azieazah said...

Hampir semua budak suka main bedak. GEram betul, kalu tumpah kat lantai boleh tergelincir kita dibuatnya.

Gee Lion said...

budak2 mmg suka ke bedak ni ea? sbb adik & anak buah saya pon suka main sampai depa dok tabur2 atas lantai..

adrianna syaz said...

Ini tpung gomak yg comey..bleh gigit2 sikit tak?hehe

UmmuAidan-Arissa said...

budak2 mmg cukup suka main bedak...yg kat umah nie siap cakap mcm rotten potato lagi tuh...huhuh

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...