Followers Remaja Purba

Friday, January 10, 2014

Eeemm.. tak boleh jadi macam ni..



  • Makin hari aku rasa macam kekeringan idea.. walhal banyak je kisah yang aku boleh share kat sini..
  • Mood aku tetiba merudum..
  • Banyak teratak kengkawan yang aku masih belum jenguk-jengah..
  • eeemm.. tak boleh jadi macam ni..
  • Kena cari masa dan ruang supaya aku tak terus terbabas..
  • Mintak maaf ye kawan-kawan..
  • Awal Tahun 2014 ni aku agak sibuk dengan urusan keluarga kecik aku hinggakan masa untuk diri sendiri pun jadi terhad..
  • InsyaAllah.. perlahan-lahan aku cuba singgah ke teratak kengkawan ye..




psstt: Hari ni pulak nak hantar cik lappy untuk minor check up..




15 comments:

t.a.t.a said...

Dahulukan yang dahulu. Utamakan yang utama.

Eza Ridzwan said...

anak ramai nie memg bz pon...xpe, takes ur time...hehehe..

aTieYusof Family said...

Selalu juga sy jadi mcm tu..blur sekejap..
tapi bila dah start menaip, susah plak nak berhenti...hehe

Queen Teratai said...

bz yer.. moga segla urusan dipermudahkan..

Kakzakie said...

Sebenarnya perubahan rutin bila anak-anak baru naik sekolah Ai. Lama-lama ok dah jadi biasa..

are_lin@yu said...

take time ya dear ;-)

Aziela said...

Itulah yang dinamakan kehidupan

amirah said...

ada masa mmng kita sibuk sgt sampaikan "me time" pun takde..

my name is lily said...

salam singgah. salam kenal. :)



Macam saya, idea selalu datang tetibe, tetapi bila dah hadap keyboard, semua jadi blur!

Gee Lion said...

saya pon dah start blur dah ni...

hainom OKje said...

Tak besar pun....elok le membesar dpd mengecik hehe

hainom OKje said...

Dah sebok nk buat camnekan Aa....tak pe pekan pelan kayuh

Pha Is said...

x pe.. take ur time.. hehe
saya pun minggu lepas exam. mmg x dpt la nk singgah. skrg free kejap, pastu nnti duk rumah, x de tenet, so, mungkin bakal menyepi lagi...

Tinta Lana said...

Dah berkeluarga..ada anak2 kecik yg perlukan perhatian..macamtulah kak.. :)

Enjoy the moment.. err, nnti..singgah tau, hik3 >_<

UmmuAidan-Arissa said...

Mmg permulaan tahun merupakan waktu yg sibuk tuk menguruskan keluarga...yg tak berapa penting tuh kemudiankanlah ...:)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...