Followers Remaja Purba

Thursday, January 16, 2014

Dah setahun aku baru nak amik hadiah pingpong MESCA



  • Karnival Sukan MESCA 2013 bagi perlawanan ping pong telah diadakan pada 1 November 2013 di E12, Putrajaya
  • Hadiah memang dah lama dapat kat team sana tapi sebab aku jauh dari dorang makanya baru semalam selamat sampai melalui serahan tangan.. kihkihkih..


Hasil dari bermain kat SINI..


  • Tahniah buat diri sendiri dan team KPM atas usaha anda semua..
  • Korang memang ohsem dan best..




psstt: Dah sebulan lebih tak aktif main, masih mencari masa nak main balik.. macam terror.. kihkihkih..



11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

lamanya

Al Kisah said...

pergh johan tu.. tak berani nak ajak lawan..

ewanthology said...

terer main ping pong ye

insan marhaen said...

IM tak pandai main ping pong tapi suka makan biskut krim kraker cap ping pong..

ha...ha...

t.a.t.a said...

Bola ping pong tu kan kecik aje. Boleh nampak eh? Hahaha.

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

Gee Lion said...

ping pong? usahkan main, pegang pon jarang.. hehe..

Tinta Lana said...

Salam.

Ini memang terrorrr, bukan macam dah.

Johan tu >_<

Puan Kutu said...

hebat tu main pingpong..sy takde skill..mmg jenis kaki bgku..apa sukan tak reti.haha

ct kektus said...

wiwittt. terus juara tu kak. heheee :)

UmmuAidan-Arissa said...

ai nie mcm sportswoman kan...rajin bersukan...sy dah lama bersara...huhu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...