Followers Remaja Purba

Wednesday, January 1, 2014

Kenangan 1 Januari 2004.. Happy Anniversary buat GS40 Belalang..



  • Dalam jangka waktu 10 tahun usia perkahwinan Mak Budak a.k.a Remaja Purba.. pelbagai pahit manis.. cabaran dugaan kami hadapi..
  • Dalam jangka waktu itu juga banyak perkara berlaku dan meninggalkan kenangan serta pengalaman buat kami..
  • Hari ini.. satu lagi kenangan aku abadikan di sini..
  • Walau tiada candle light dinner, walau tiada hadiah mahal, walau tiada hubby di sisi ---> sebab beliau kerja hari ni.. namun..
  • Aku berdoa dan berharap moga kami kuat dalam mengharungi kehidupan seharian.
  • Selamat Hari Ulangtahun yang ke 10 buatmu.. chef hubby..




psstt: Dak Kakak.. dak Adik.. dak Nuha.. dak baby..? Ok.. still K.I.V lagi..



12 comments:

aTieYusof Family said...

Happy anniversary ya.. moga kekal hingga ke syurga. .amin..;)

ummuaidan said...

selAmat ulang tahun...yg dak baby tuh saspen lah plak..

Gee Lion said...

wah.. macam romantis jee.. ihikss..

happy new year & happy anniversary puan aiza.. (:

Tihara said...

happy annivesary n happy new year gitu :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Barakallahu Lakuma Fii khair.. Dan Selamat tahun baru 2014 aiza ;)

ewanthology said...

tahniah...semoga terus bahagia dunia dan akhirat.

Puan Kutu said...

happy 10th annivesary..selamat tahun baru!

Aziela said...

Happy Anniversary. Semoga kekal bahagia sehinggan ke Jannah

amirah said...

hepi anniversary ai dn hsbnd...dak baby on the way dah tu..ada masa smp hujung thn 2014 ni..hihi

Queen Teratai said...

Happy 10th anniversary kak ai.. ;)

Pha Is said...

selamat ulangtahun.. waa.. dah 10 tahun..

part KIV pun saya nk tergelak.. hahaha.. amiin..

Tinta Lana said...

Salam.

Akak..hehe, selamat ulangtahun ke10 dan ketahun2 seterusnya untuk mak purba dan pak belalang,hehehe ;D

Semoga keluarga akak diberkati dan dilimpahi rezeki yang banyak, halal..dan rezeki bilangan anak..hik3..ameen.. ^_^

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...