Followers Remaja Purba

Monday, May 21, 2012

Selamat Pagi.. Morning..

Akibat takut terlajak lagi macam minggu lepas, aku sanggup bangun awal pagi ni.. Tapi yang jadi mangsa dah tentu en. Lappy.. Sementara nak tunggu pukul 6.30 am, aku picit-picit manja dia ni..

Dak Nuha masih dengan aktiviti dia, 'kuak lentang'.. takpelah Nuha.. ibu teman tengok jelah..

Tanpa ditemani sape-sape, dengan beraninya aku jalan-jalan tengok rumah korang.. Nak ketuk awal lagi dan dah tentu ada yang tidur lagi, tak pun mamai baru bangun tidur. Tapi nasib baik cuma di alam maya, kalau realiti, jenguk kat pintu rumah pun fikir banyak kali..



psstt: Lepas dah uruskan dak Kakak dan dak Adik barulah boleh mulakan rutin harian..


psstt lagi: Adakala sambil buat rutin harian, sambil mencari idea nak buat entry..


last psstt: oh!Laparnya.. Rasa nak makan chocolate yang aku sorokkan tu je.. hikhikhik..

25 comments:

pha is said...

pagi..!!!

Kancil 8349 said...

selamat pagi...lambat reply...sibuk dengan kerja di sekolah

IBU GEBU said...

SELAMAT PAGI TUAN RUMAH!

Anum said...

hehehe
nasib alam maya je

kay_are said...

patutnye kne jaga makan r time2 camni kan.. coklat leh makan ke?

Kakzakie said...

Sarapan coklat!! Cari peluang anak ke sekolah ye... kena pantang tak?

hidayah said...

muahaha.
..

bayangkan satu hari nanti bebudak tu baca..

"mak aku sorok ciklat?"

kehkehkeh..

:: Mrs.Eady :: said...

nak sikit coklat tuh!

-gedek! said...

cari idea nak buat entri pon dah dapat satu entri...

tak aci!

Pok Amai-Amai said...

Hehehehehe....tgu line clear bru ley mkn eh?

aizamia3 said...

kay_are, Kakzakie, Pok Amai-Amai:

bukan makan nak bagi habis, mau rasa sikit je.. asalkan dak Nuha tak meragam kira oklah kan..

untuk dak Kakak dengan dak Adik ada jugak.. hehehe..

aizamia3 said...

hidayah:
hahaha.. masa tu kantoi sudah..

aizamia3 said...

-gedek!:
hahaha.. aci kat India lah uncle.. (bak kata upin)

Ini Kisah Tia said...

dak nuhaaa .. kuak lentang eh :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nak sebut ohayo pun dah tgh hari so konichiwa jer la ngeeee

Munnafendy said...

kat mana agknya lokasi coklat yg disorokkan tu? kalau dlm peti dak kakak xnmpak ke? =)

Gen2Merah said...

mat pagi kak aizamia... have a nice monday mownink ya... (",)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

selamat pagi kak... haha

eLL said...

pagi kak. eh dah tengahari dahhh.. amboi, sorok coklat ye. hehe

Farah Shamsudin said...

dah tengahari baru sempat jalan sini.
630 pagi? saya dah bangun dah,bersiap ke tempat kerja..:)

ct rahani said...

slmt tengahari kak.. nak cekelat sket.. hikhikhik..

Afasz said...

selamat tengah hari....:D

harini tkde mood nak keje..

monday blues betul la

Rafflesia™ said...

selamat petang :)

IntaNBerliaN said...

hehheh.. berjaya jugak sorokkan coklat tu yer.. hihii

anisalya said...

makan coklat ye? siap sorok lagi tu. hahaha...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...