Followers Remaja Purba

Wednesday, May 9, 2012

Aku tengok kau.. kau tengok aku..

Wah.. aku rasa mesti NKVE tenang tanpa aku (cheh! Macamlah kau femes sangat).. Mana taknya kunci kereta tergantung elok kat rumah.

Baru-baru ni along dah repair kereta, maka tiada lagi bunyi-bunyian akan mengiringi sepanjang perjalanan. Melayang RM.. tapi kalau tak repair susah pulak nanti. Bila dah siap, eem.. aku tengok kau, kau tengoklah aku.. Aku tidur dalam bilik, kau tidur kat luar rumah. Tapi elok jugak, boleh kau rehat lama sikit.

Hujung minggu jelah hubby melaram dengan kau. Ni yang buat aku lagi tak sabar nak keluar dengan kau.. Kau mesti suka keluar dengan aku kan..?


psstt: abang.. boleh tukar tak blow off tu..? (betul kot ejaannya)


psstt lagi: rindunya pada bunyi ‘bersin’ tu.. rindu jugak nak main ‘cucuk belakang’ kat NKVE..


last psstt: Pada silent reader, terima kasih singgah kat blog aku ni ye.. ;)

22 comments:

miloais milo said...

tak lama lagi tu nak habis masa cuti2...
sabar ye aiza.... :D

:: Mrs.Eady :: said...

bab cucuk belakang tu saya suka!hahaha..

eLL said...

kereta saya pun mengaum-ngaum bunyinya, mungkin bearing atau alignment tapi entahlah penyakit apa tak pasti lagi. nak tukar tapi 2-3 hari lepas baru keluar RM tukar pemain CD/radio. adoiii.

Daddy Ziyyad said...

saya kalau boleh takmau dah memandu pagi2 gi kerja..NKVE tu lagi lahhhhhhh..~ahaha

Rozita said...

tahniah... sorry akak baru tau dah bersalin rupanya... patut jarang nampak..hehe..padahal sendiri yg jarang online.. nuha tu comel sesangat... tembam.. geram tengok pipi dia... nama sama dgn baby husna akak... ;)

Kakzakie said...

Bila lagi nak cuti lama-lama kalau bukan masa ini. Rehat puas-puas...

aizamia3 said...

miloais milo:
psstt: miloais.. ai tak boleh masuk blog awak ler.. boleh bagi address blog awak apa ye..?

aizamia3 said...

Mrs.Eady:
bukan selalu dapat pun.. ;)

aizamia3 said...

eLL:
takpe.. slow2.. nanti dapatlah service kete tu.. ;)


Daddy Ziyyad:
kalau keluar lambat confirm sangkut kat NKVE tu.. buhsan.. tapi nak buat macam mana, itu je laluan hari2..

aizamia3 said...

Rozita:
hehehe.. itulah kak.. sebab dah jarang online ni yang ken cari balik kengkawan yang selalu online dengan kita selain dari kawan-kawan baru..

aizamia3 said...

Kakzakie:
betul kak.. kalau sebelum ni terkejar-kejar tapi untuk 3 bulan ni nampaknya bolehlah rehat lebih dari biasa.. ;)

azam said...

:) hehehehe.......yeke??

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

cucuk belakang?perghhh...cayalah....

Kamsiah said...

salam
ohhh tgh berpantang larang ke skrg...??berapa ari lagi nak merdeka?

Anum said...

wow cucuk belakang ek

Farah Shamsudin said...

mesti dah tak sabar kan nak berkejar-kejaran kat NKVE tuu..:)

aizamia3 said...

Kamsiah:
wsalam kak..
lagi sebulan baru habis pantang..

IntaNBerliaN said...

sabar.... dah nak hbs dah tmpoh berkurung tu..hihii

Munnafendy said...

smlm dh dtg cni..tp xkomen.. =)


tak sangka ada yg merindu main cucuk2 kat atas jalan..hihi..stres la sy kalau jalan jem..keta dh la manual..balik sengal2 kaki..

smbung la pantang lg 2 bulan!

Cik Ina Do Do Cheng said...

Sabar ai tunggu habis pantang dulu kalau nak mengaum pun.

kay_are said...

tak suka orang yang ske main cucuk belakang tu.. kadang2 saje bagi lagi slow biar die angin.. lol

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dh diberi peluang bercuti... ape lagi sis.. bntai kan rehat secukup2 nye.. :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...