Followers Remaja Purba

Friday, April 8, 2016

Sesi Interaksi dan Lunch with Music bersama Dato' CEO


Sesi ni dah lama lepas.. dibuat pada 28 Mac 2016 yang lepas..
Pihak pengurusan tempat kerjaku telah menyediakan satu sesi interaksi/pertemuan untuk setiap semua pegawai mengikut gred dengan Dato' CEO.

Sesi yang disediakan oleh pihak pengurusan adalah ruang untuk berbicara secara terus kepada Dato' CEO dari segi penambahbaikan sistem kerja, masalah yang dihadapi atau apa saja berkaitan tugasan dalam bahagian pegawai berkenaan.

Sesi macam nilah kakitangan boleh mengutarakan pendapat atau aduan secara terus kepada Dato'.
Senang cakap.. tiada 'tapisan keselamatan'.. which mean tiada pegawai perantara..
Direct.. telus.. jujur tanpa perlu berselindung..

Sesi interaksi ni diadakan secara santai..
Set lunch yang ditaja..
Live band dari pelajar bidang music dari IPG Ilmu Khas Cheras..
Takdelah nampak serius sangat kan..
Lagipun Dato' CEO kali ni sangat humble dan mudah didekati..





Alhamdulillah..
Sesi berjalan dengan baik dan apa yang nak disuarakan terluah jua akhirnya..
Rakan sejawatan turut memainkan peranan bagi beberapa isu utama..
Lepas ni kita tunggu dan lihat apakah penambahbaikan dari isu yang diutarakan..


StatusHati: Stress.. migrain kembali menyerang..


9 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kakak rasa suasana begini yg dinanti ramai staff
Peluang utk berinteraksi dgn CEO live..

Diana Rashid said...

Sekali sekara suara hati orang bawahan perlu juga didengari..lagi2 dalam keadaan santai macam ni..masing2 lebih terbuka..

paridah said...

CEO PUN MSH MUDA ORGNYA N TENTU MUDAH MENERIMA USULAN STAFF TNTG APA2PUN.

Malinda said...

bagos gak buat sesi camni baru la suara tu sampai terus pada bos beso...

nuyui a.k.a miss YUI said...

untng dapat dato yg rileks n bw berbncg. sdi dgr apa pndpt staf

ohpanduan panduan said...

Seronok dapat makan-makan dengan Tuan CEO macam ni.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Bila bos besar releks macam ni senang sikit staf nak bekerja dengan aman.

Jobdirumah Buat Duit said...

Dapapt makan sekali sekala dengan Dato CEO memang seronok kan.

Norhayati Mohd Isa said...

Bagus boss yg santai macam ni..
Nak luahkan apa saja pun senang..
Musim panas memang senang dpt migrain kan aiza .
Akak pun camtu..
Minum jer air banyak2 akak ni..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...