Followers Remaja Purba

Friday, April 29, 2016

Quality time with kids..


Siaran tertunda.. 

23 April 2016.. di SINI..

Quality time with kids..
Enjoy to the max with them..
I'm Luv it..


Anak-anak gembira, ibu pastilah ceria..


Menyambut hari lahir dak Nuha pada 23 April 2016 yang lepas..


Anak-anak berjaya memujuk aku untuk makan di luar.. takmo tapau kata dorang..
Kali pertama aku makan dekat luar dengan anak-anak tanpa babah dorang..
Ajak join sekali tapi hubby tak berkesempatan kerana tuntutan kerja..
Seronok dorang.. aku layankan je.. asalkan dorang tak meragam sudah..


24 April 2016.. 
Golden Screen Cinema.. Setia City Mall..
Filem: The Jungle Book..
Menemani anak-anak bersama family SIL menonton di cinema..
Nak kata best sangat.. biasa je tapi demi anak-anak kulayankan je..



Boleh pulak dia berkenan cermin mata tu..
Terima kasih pada SIL bagi hadiah besar pada dak Nuha..


Dak Nuha sibuk nak makan, takmo bergambar..
Dak Kakak tetiba jadi malu nak bergambar..


Memandangkan dak Nuha tak cukup tinggi, dia berdiri waktu menonton..
Nasib baiklah aku pilih couple seat..
Memang sengaja aku pilih seat ni, senang..
Tak mengganggu orang belakang dan keliling..
Dak Nuha meragam cara dialah.. cepat bosan.. nak pulak dah malam masa tu..
Cuma pada awal dia merengek nak tengok Boboiboy..
Cukuplah tu Nuha.. kan kita dak tengok dekat SINI..


StatusHati: Anak-anak dah aim nak tengok Filem Angry Bird this coming May..



7 comments:

paridah said...

assalam..anak2 mmbhgiakan kita walau apa saja kerenah mrk..bestnya mkn2 n nonton wayang.

Nurzakiah Hanum said...

great

Yana Libra said...

seronok tgk anak2 dah besar..hehe

idzwa kamaruddin said...

aikkkk dah nuha niii gebus sgt arrr

hainom OKje said...

Hepy Bezday Nuha.....Dah besar dah Nuha dulu masa dtg blog ni, dia kecik lagi tak silap...
Seronoklah ye dpt hadiah besar....
Awak nampak kurus Aiza....berat turun ek?

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Huhuhu... Ragam anak-anak zaman sekarang... Boleh demand macam-macam lagi😏

Mummydearie said...

Saya sendiri belum pernah bawa si kecil tu menonton wayang empat beranak walaupun dia dah pernah dua kali pergi tengok wayang dengan sepupunya. Kalau dengan saya, si Adik Cute ni mengada-ngadanya lebih. Sebab malas nak buang masa dan buang duit, saya langsung tak bawa dia pergi menonton wayang. Tapi rasa-rasanya in a near future, nak jugalah bawa si kecil ni dating pergi tengok wayang!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...