Followers Remaja Purba

Thursday, April 21, 2016

Dah macam ala-ala amazing race..


Baru beberapa hari tak online.. tak blogwalking..
Nak log in pun rasa tak bersemangat..
Entah hantu mana dah sampuk aku sampai jadi macam ni..
Belum ada mood dan posisi terbaik untuk aku bercerita kisah disebalik team building yang aku hadiri minggu lepas..tapi yang nyata aku sangat menyukainya..

Sebahagian kecil intipati yang cuba diserap:
Kerjasama..
Fokus..
Think out of the box..
What you give, you get back..

Aktiviti pulak dah macam ala-ala amazing race..
Melasak.. melasak dan melasak.. takde dah nak control ayu bagai eh..
Rentung tak..? eerrr.. adalah sikit.. kihkihkih..
Happening.. awesome..
Dan..
Pasti ada yang tak sabar nak tahu kisah disebaliknya..
Ni aku tengah cari mood nak update blog..


StatusHati: Kalau kau senyap, aku tak tahu apa yang kau nak sebenarnya..


8 comments:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

take ur time.. hihihi. department aina pun bru je buat team building awal bulan haritu.. =D

lieyalatif said...

bunyi seperti busy sgt tu..... takpe2, uruskan yg mane penting dulu....yg penting kerja hakiki disudahi dgn baik kan....

lia ummiirfan said...

kekalkan semangat dan keep on update new entry ok! 😊😊💪💪

Malinda said...

rehat2 dulu dik mungkin penat tak abis lagi tu...nanti jangan lupe buh gambo banyak2 nak gak tengok ko beramazing race reramai...kikiki

Mar Mansor said...

rentung dan melasak tu pasti la kan dalam team building

Siqah Hussin said...

sabar menanti entri mengenai team building ni. hihi. moga mood tu nanti mendatang dengan jayanya :D

Kesuma Angsana said...

Salam singgah & salam jumaat, maaf lama x jenguk N x terkejar nak baca n3 yg lain, apapun yg penting kita happy !

Mummydearie said...

Biasalah tu, Aiza. Kalau dah senyap, memang siksa nak mengembalikan mood menulis tu. Idea ada banyak pun tak membantu kita untuk berterusan menulis!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...