Followers Remaja Purba

Tuesday, April 19, 2016

Rasa jet lag tak hilang lagi..


Bila nak update kisah di sebalik team building tu pun aku tak tahu..
Rasa jet lag tak hilang lagi ni..
Disebabkan rasa itulah rasa sepi sikit blog Mak Budak ni..


StatusHati: Kekurangan tenaga aku rasa kali ni..


10 comments:

Siqah Hussin said...

Rehat secukupnya dulu. Dah hilang jetlag, boleh cerita dengan gembira ye. Menunggu entri seterusnya :)

paridah said...

semoga segera hlg jetlag n semangat blogging kembali.

wahida said...

takpe...take ur time ok...

JAMIL HASHIM said...

SINGGAH PETANG http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/radio-online-meletup-fm.html

makchaq said...

Ke mana kursus sampa jetlag... mesti mencabar kursus ni...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tak apa. Rehat dulu akak. dah ada mood boleh menulis balik.

OhPanduan said...

Tak apa, rehat dulu. Nanti sambung cerita TB tu.

Jobdirumah Buat Duit said...

Best juga dapat dengar cerita team building. Nanti cerita akak yea.

Mar Mansor said...

penat kan...berehat la ye

Mummydearie said...

Oh, menyepi juga rupanya! Tapi menyepi bersebab okeylah tu. Hilangkan jetlag tu dulu lepas tu barulah kita on lappy cari idea nak update blog!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...