Followers Remaja Purba

Monday, April 18, 2016

Hasil disebalik Team Building


Kelajuan maksima seekor kancil membelah jalanraya ku pecut dari tempat kerjaku selepas menghadiri team building lewat petang semalam..
Tak cukup rehat, kutambahkan kuasa tiga kepenatan itu dengan pergi melawat mak aku malam tadi.. Alhamdulillah mak sihat, ayah pun sama..

Bila terlibat dengan aktiviti yang memerlukan stamina untuk tiga hari dua malam macam ni, biasanya akan mudah letih dan senang nak tidur with sleeping partner.. tapi dekat pukul 3 pagi terasa diri masih segar-bugar tak mengantuk.. Aku suspek Java Chips from Starbucks punya pasallah ni..

Hari ni hari Isnin..
Cuti rehatku telah diluluskan minggu lepas..
Masa untuk berehat sepuasnya.. nak sambung tidur peluk dak Nuha..
Rindu bau badan dia.. ekekeke..


Kisah disebalik Team Building yang aku hadiri baru-baru ni akan aku ceritakan kemudian.. mood tak larat nak buka kelopak mata..


StatusHati: Romeo India November Delta Uniform sangat-sangat..!!



6 comments:

Falsya said...

sonoknye akak cuti..falsya arinie dh start keje..lemaunyeeee..

ehem ehem..rindu falsya ker?...;D

Puteri Izzati said...

enjoy your rest day kak...hehe

wahida said...

takpe, rehat dulu...nnt citer pasal team building tu ye...

Malinda said...

badan penat2 pon mak ayah tetap tak di lupekan...baik nye adik akak yg sorang ni :)

Puan Kutu said...

seronok la dak nuha ibu cuti..berkepit je la bawah ketiak.hehe

Mummydearie said...

Amboi, tak penat-penat lagi lepas menghadiri team building? Kuasa apalah yang ada dalam badan tu?

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...