Followers Remaja Purba

Monday, December 23, 2013

Kejohanan Ping Pong Berpasukan antara Kumpulan di tempat kerjaku



20 Disember 2013
Sehari sebelum Festival Antarabangsa PJ



21 Disember 2013
Pemandangan dari tempat kerjaku..
Nampak ada aktiviti berbasikal, futsal..

Pagi tu sesak sebab dorang tutup sekejap jalan..
Rasa ada lebih setengah jam.. tapi lepas tu ok dah jalan.. Kawalan lalulintas semakin baik..


========================
Aktiviti aku pada hari Sabtu tu..
Kejohanan Ping Pong Berpasukan antara Kumpulan di tempat kerjaku..

Kumpulan Tuah: Merah
Kumpulan Jebat: Biru
Kumpulan Lekiu: Oren
Kumpulan Lekir: Ungu

Antara yang join..






Juara adalah dari Kumpulan JEBAT..
Aku adalah 'Jebat Derhaka..' tak ikut warna tema..


Kisah disebalik baju tu.. 'aku lupa yang aku kena pakai baju warna biru sebenarnya..'




psstt: Tahniah buat semua.. korang memang ohsem..

last psstt: Disebabkan perlawanan habis lambat dan aku dah semakin penat.. makanya takdelah aku redah nak pergi tengok apa yang ada kat PJ International Fair tu..




13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

Qashmere said...

Tahniah pada pemenang yer...

Kakzakie said...

Oh.. instead ke PJ international fair Aiza ke pertandingan ping-pong ye. Ok juga menang..

Rai Ourkizuna said...

aktif betul akak bersukan.. opis saya ada buat aktiviti berbadminton.. mak budak ni malas nak join.. hahaha..

Afasz said...

seronok kalau ada aktiviti cmni .. leh mengeratkan sillaturrahim.. kat tpt sy tkde >_<

jemput singgah blog sy pula ye -->

http://afasz.blogspot.com

ummuaidan said...

wpun baju tak ikut tema..yg penting kemenangan tuh..:)

eMMe said...

pandai ek main pingpong... cayalah... aktiviti menyihatkan badan, berpeluh gak tu ...

Pha Is said...

ping pong lagi..? ni mesti terrer nih..

aizamia3 said...

Pha Is: terrer tak lah tapi reti main.. hehehe..

eMMe: betul2.. ;)

ummuaidan: Semua ahli pasukan turut memberikan sumbangan kemenangan tu.. ;)

msredcheesecake said...

berani sungguh derhaka yea?hhee.. cane leh lupa

aizamia3 said...

msredcheesecake:
hehehe.. bukan sengaja nak derhaka..
tak tahulah kenapa tak teringat nak pakai baju warna biru.. mungkin sebab nak match kan dengan warna seluar.. hehehe.. tapi sangat 'derhaka' lak rasanya masa tu..

MulutPayau said...

Tahniah ya..
akak mmng tak reti main ping pong.

MulutPayau said...

Tahniah ya..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...