Followers Remaja Purba

Thursday, December 12, 2013

Mak budak tak sihat.. tak larat tapi..


  • Isnin dan Selasa lepas aku sebagai salah seorang urusetia sibuk dengan bengkel untuk Ahli Panel Penilai di tempat kerjaku..
  • Hari Selasa tu dah mula rasa macam nak demam..
  • Aku syak.. berjangkit dari dak Nuha.. dia tengah selesema sekarang ni.
  • Semalam ---> Cuti Umum bagi Negeri Selangor..
  • Aku balik kampung MIL.. hikhikhik.. macam jauh je bunyi 'balik kampung' tu.. walhal tak sampai 30km pun.. 
  • Hari ni.. aku tak boleh cuti rehat apatah lagi cuti sakit sebab ada beberapa kerja yang tergendala sejak Isnin lepas..
  • Tak larat tapi apakan daya..





psstt: Moga urusan hari ni berjalan dengan baiklah hendakNYA..



13 comments:

Anum said...

take care

Unknown said...

semoga urusan hari ni berjalan lancar ye kak..

intanfirdaus247 said...

semoga urusan hari iniberjalan lancar ya...jgn lupa makan ubat tau!

Unknown said...

get well soon sis :D

Kakzakie Purvit said...

Nuha masih tak sihat ke? Ibu yg tak sihat sikit tak apa lagi jgn anak lagi susah kan..

Jumpa doktor ambil ubatlah Ai. Kalau nak kerja pun at least ada ubat..

Pha Is said...

smoga cepat sembuh..

ummiross said...

Alahai kesiannya, harap cepat sembuh, balik keje nanti rehat betul-betul, take care ye.

amirah said...

musim tak sihat dtg sekali dgn musim tengkujuhla ni kan ai..

Anonymous said...

singgah jgk kejap cuti2 ni !

emarieys said...

moga cepat sihat tau

faraherda.razalan said...

Demam urat tak? Dgn cuaca sejuk lagi. Awak pun aktif. Ke sana ke mari. Moga lekas sembuh ya? Jgn mandi malam2. Nanti lagi sakit urat dibuatnya.

=(

Kniedaz said...

jangan lupa mkn ubat dan kalau dapt, rehatla

asyifamustaffa said...

Demam? Mkn ubat...lau demam ni...smua bende nak buat rasa x best...bnyk minum air masak...rehat bebanyak ok...

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...