Followers Remaja Purba

Saturday, December 21, 2013

Din Western Food sebelah Yazid Burger


  • Aku tahu kat Seksyen 7, Shah Alam tu ada Yazid Burger tapi tak pernahnya berjaya nak rasa burgernya sehinggalah sorang jiran dapat meniaga kat sebelah dia.. ---> Din Western Food..
  • Baru-baru ni, hubby yang teringin nak makan menu barat..
  • Awalnya aku siap tanya kat en. google tempat makan yang best kat area Shah Alam tu.. tapi akhirnya kat Din Western tu jugak yang dipilih..
  • Sebenarnya itu kali pertama kami makan kat situ.. itupun agak lewat sampai waktu kedai nak tutup..
  • Cuma sayang.. aku tak dapat nak cuba Yazid Burger tu sebab dorang tengah sibuk mengemas nak tutup..

Banyak menu.. tinggal nak pilih je..


Hubby yang nak makan chicken chop.. kami ikutkan aje selera beliau..


Walaupun dah hampir melewati tengah malam tapi memasing berselera je aku tengok.. termasuklah aku..


Bersebelahan Yazid Burger tu ada jual Kacang Pool..
Tapi disebabkan dah tutup, tak dapatlah aku nak cuba..







psstt: Hari ni aku terlibat dengan perlawanan ping pong di office aku.. DAN hari ni serta esok akan berlangsungnya Festival Antarabangsa Petaling Jaya 2013.



10 comments:

Ann Ishak said...

semoga berjaya dalam perlawanan ping pong tu nanti :)

asyifa mustaffa said...

Nape ditainggal salad tu..? Sodap tu...!
Jauh le mentry semua ni...huhuhu...

msredcheesecake said...

sy yg dok s alam nipun tak merasa lagi yazid bege tu...hheee

Kakzakie said...

Tak licin betul tu Aiza. Kalau kakak salad dan timun pun tak tinggal:)

uncle gedek said...

Wah! Dapat makan burger! Burgembira la tew..!!!!

mas said...

melimpah kuahnyer.... Nampak sedappp sangat. good luck yer, berjuang abis abisan.. moga menang :)

ummuaidan said...

sedap btul tengok chicken chop tuh..patutlah licin jer..:)

Dr Singa said...

dekat ke dengan Mee ketam tu?

aizamia3 said...

Dr Singa:
Jumpa Mee Ketam dulu.. kalau tak silap sebelah kedai bisik-bisik.. cenggitulah.. tapi Din Western tu kat sebelah dalam --> bawah..

Pha Is said...

western ni x bleh selalu.. skali sekala bleh la.. hehehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...