Followers Remaja Purba

Friday, December 13, 2013

Ikan Siakap masak 3 rasa versi chef hubby..


Kisah kelmarin:
  • Bila tengok ikan ni.. rasa nak request lagi kat hubby.. tiba-tiba rasa nak gedik manja lagi..
  • 'Food testing' di rumah MIL berjalan lancar walaupun aku dah mula tak sihat masa tu..
  • Kelmarin.. dari pagi sampai ke malam.. perut aku memang gedik asyik lapar je..
  • Puas makan.. ajak hubby keluar ronda kampung..
  • Ntah kenapa masa ni aku tak bawak pulak 'uncle Sam' aku.. kalau tak, ada je gambar menarik yang boleh dijadikan kenangan kat sini..




Disebabkan aku leka.. lupa nak ambil gambar dari awal proses memasak ikan tu..



psstt: Apa-apapun dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha puas makan.. ditambah pula dikelilingi sepupu dorang..

last psstt: Terima kasih kepada semua yang mendoakan keadaan aku.. nak kata teruk takdelah sangat.. syukur Alhamdulillah masih ada sedikit kudrat untuk melakukan kerja hakiki..



14 comments:

Kamsiah yusoff said...

wahh...untungnya ada hubby terer memasak ..:)

Fazlina Ridzwan said...

eh, u pegnen ekkk....

siakap 3 rasa...isk!isk!..pebret tuhhhh....

Izwa Kamaruddin said...

sama terliur acanne nie...hehehe..

Anum said...

salam jumaat

Kakzakie Purvit said...

Nuha pun makan juga eh? Boleh tahan juga dia ni kan:)

Dr K said...

Baik punya ternganga mulut ikan siakap tu..hahahaha

Aziela said...

Auuummmm...kita nak makan dia ke...dia yang nak makan kita?

amirah said...

meriahnya ai...terliur tengok..goreng ikan tu pun ada style kan...best bestt

norhidana said...

penuh 1 dulang dia nyer kuah... puas mkn kan kak... kalu kt kedai mau sekor dh rm40++

amboih ternganga beso mlt ikan tuh

Dr Singa said...

tu diaaa!!
ternganga!!!!

Unknown said...

aduhai.. menganga ikan.. tere betul chef hubby akak memasak..

Pha Is said...

akak adalah satu contoh betapa bahagianya seorang isteri bila dapat suami yang pandai masak.. hahahaha

Kniedaz said...

sedapnya...lebih2 lagi mr hubby masak..hehe

faraherda.razalan said...

Amboi, nmpk crispy ikan tu. Kemain ternganga mulut. Smblnya, muai! Puas makan ni! Yummeh!

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...