Followers Remaja Purba

Friday, July 27, 2012

Penat + Tertekan = SYMP


Sebelum cuti panjang hari tu, ura-ura untuk pindah (pindah tingkat je pun..) akan dilaksanakan dalam waktu terdekat cuma tarikhnya tak tau bila, kiranya aku standby kemas tempat incase kalau proses pemindahan tu berlaku time aku cuti panjang tu ler..

TAPI..
Ianya hanya berlaku selepas seminggu aku lapor diri..

DAN..
Sepanjang tempoh tersebut keadaan aku:

Penat ---> teramat.. nak pulak masa kejadian.. bulan puasa..
Tertekan ---> yes..  I am..!!
SYMP ---> saya yang menurut perintah ---> kalau tak turut nanti dikatakan ingkar..





psstt: Ni pun banyak aku off record.. jadi tak banyaklah korang tau keadaan yang sebenar..

psstt lagi: kalau takde apa-apa aral.. esok aku datang office, kemas buat kali terakhir..

last psstt: Nak luahkan perasaan tapi tersekat kat sini..



9 comments:

Ameerul Ashraf said...

oh baru taw apa itu SYMP.. HAHA

bukankosong said...

ramai yg memerhati kat sini?

mamavogue said...

penah berada dlm keadaan tu..
penat + tertekan + terpakse!

jgn angkat barang berat2 tau..
mak budak kena jaga diri jugak!

Tinta Lana said...

Salam akak!

Saya paham betapa penatnya nak duk pindah randah time bulan posa..tambah dgn tnggjwb isteri,ibu.

Sabar bebanyak kak ai..dugaan ni tak lama..tiba masa, ia hilang beransur2. InsyaALLAH..

Hidayah Bach said...

:)
yang penting jaga kesihatan tau..

kay_are said...

berpindah office ni memang penat.. pernah ade pengalaman, bukan bulan pose pun.. tapi memang penat betul..

Munnafendy said...

ermmm ni la slh satu sbb sy pun dh jarang update..nk luahkan byk..tp tersekat..

Kesuma Angsana said...

bersabarlah ye, apapun KA doakan moga dipermudahkan segala urusan !

eLL said...

sabar-sabar ye kak.
jaga diri, jangan angkat berat2.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...