Followers Remaja Purba

Wednesday, July 25, 2012

Tauler Bil Air Tertunggak..



Boleh pulak aku tak perasan terpampang jelas bil air aku kat atas dashboard kereta.. Ni kes semalam masa parking kereta kat rumahler ni.. Nasib baik pagi tadi cuaca gelap lagi, takdelah yang perasan kot.. Kihkihkih.. ---> selingan di pagi hari..

Ok, sila abaikan tajuk di atas..



Dalam dua minggu ni aku memang takkan dapat BW, tengok pun sepintas lalu..

Ini penyebabnya:
  • Kerja memang tengah banyak nak catch up balik..
  • Tengah sibuk packing barang nak pindah tingkat.. ntah yang mana satu dulu aku nak clear kan aku pun tak tahu.. cuma bernasib baik aku dah siap pack sebahagian barang-barang aku sebelum cuti panjang hari tu.. ---> alah.. macam banyak sangat barang..
  • Balik kerja dah memang sibuk dengan rutin kat rumah pulak, cukup time <--- tidur..
  • Kena bangun awal takut lewat ---> maklumlah sekarang dah bertambah sorang lagi ahli keluarga, maka masa kena tepat dan cepat serta tangkas ---> yelah sangat..

DAN..
Aku cuma berharap hujung minggu ni aku dapat menghabiskan masa dengan singgah ke teratak korang.. Moga apa yang aku rancang berjalan dengan lancar, kalau tak semua.. sebahagian pun jadilah..



AKHIR Sekali..


Hari pertama bersahur.. ku umpan dak Kakak dengan menu ini.. Tajam betul selera pepagi sahur tu.. 
Dak Adik jangan tanya.. kejut takmo bangun.. sayang sangat nak tinggalkan selimut dengan bantal dia tu..


Aku sambil layan dak Kakak, masih sempat update sebaris dua masa tu..
(la ni masa memang mencemburui aku..)





psstt: Bulan puasa ni, sesaknya lain macam.. kelam-kelibut aku tengok ---> ke aku yang nak cepat..

psstt lagi: Bulan puasa gak, blog yang jarang atau tak pernah tepek gambar makanan, dok asyik tepek makanan ---> aku lagiler tu..

last psstt: Last but not least.. buat pengubat rindu kengkawan.. Nuha bersama Abangnya.. dak Kakak dah tidur ---> penat sangat..


last last psstt: acik.. uncle.. jangan lupa kat kami ye.. ;)



15 comments:

kakcik said...

Adik namapak lagi beso dari abang! :)

Cik Asma BLuppy said...

alooo... tembam nya...!

Asyifa Mustaffa said...

wah..! mkin bam2 Nuha ye...gigit pipi tu karang......grrrrr....!

Momma AA said...

comelnyer nuha dan abangnya!! :)

Kancil 8349 said...

comelnya

makchaq said...

Comelnya Nuha n Abang.. muka seiras.. botak..

faraherda. razalan said...

Comel betul dua beradik ni. Dak adik botak?

Kakzakie said...

Ya Allah... adik montelnya, auntie memang selalu tunggu mummy adik tepek tapi lokek betul..

Tak kisah kalau sibuk sangat tepek je gambar Nuha ketawa, menangis, mandi, pakai baju, kakak cium dan dsb (satu hari satu gambar)jadi N3 dah tu tinggalkan..

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan segala urusan ye

the malay male said...

utamakan yang utama

Cik Ummi said...

aik..
akak packing barang nak ke mana??

Hidayah Bach said...

hehe..
sama la dengan dayah..
sejak dua menjak nih mcm sebok aje..
tambah bulan puasa nih..
apa lagi akak dengan ada sikecik tu kan..hehe..
ini baru supermak..!

Tinta Lana said...

Manis nye ha senyuman abg, ^_^

woww, kak ai rasuah anak ngn mekdi la,hehehe.

kay_are said...

memang makin sesak jalan bile bulan pose ni.. sume nak g bazar r tu kot.. huu

OnE_nIeZuKa said...

haii..Promosi pembukaan One's Perfume...
Harga sebotol hanya rm55 sahaja.. Free postage..
Beli 2 botol percuma vial original perfume..
(hanya di semenanjung)
jika berminat boleh kunjungi fb page ni

https://www.facebook.com/onesperfumes

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...