Followers Remaja Purba

Monday, July 30, 2012

Rindunyeee nak BW..



Hari ni aku letih teramat ---> proses pemindahan dan pengemasan barang-barang aku..
InsyaAllah.. esok akan bermula tugasan dari tempat baru ---> pindah tingkat je pun..

Nak update pun tak sempat tapi nak bagi tau kat korang yang aku rindukan korang.. Nak baca entry-entry korang.. Rindu sangat-sangat ---> Korang jangan lupakan aku ek..

Kalau sebelum ni banyak je masa senggang sampai mataku jadi tamak nak baca entry kat blog mana dulu tapi sekarang rutin harian aku dah berubah 360 darjah..

Kalau ada option, aku lebih suka dok bersantai kat rumah tapi apakan daya.. masih belum mampu ke arah tu..




psstt: Letihnya badan..

psstt lagi: Petang ni nak pergi BARAM lah (Bazaar Ramadhan).. teringin pulak ---> padahal tak pergi pun tak ape, saje nak cuci mata..

last psstt: Menghitung hari nak cuti lagi..



12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

cuti lagikkk...?

Kakzakie said...

Puasa-puasa naik-turun tangga angkut barang memang letih. Itu yg dok ingat nak rehat dapat nak mengulek Nuha kan..

Mrs Lurve said...

xlupa punya hehehehe
ehhh ada org pgl BARAM ada pulak pgl PARAM --> Pasar Ramadhan

Munnafendy said...

insyaAllah semoga family akak dilimpahkan rezeki, spy akak xyah keje dh..bleh belek nuha hari2...dan bleh prepare utk keempat kelima dan seterusnya... :)

Kesuma Angsana said...

he he.. apapun KA follow terus ye

Asyifa Mustaffa said...

selamat perabih duit kat BAram ! kekeke.....

Rai said...

ahahaha..biasa orang panggil param.. akak panggil baram..

Hidayah Bach said...

hurrmmm...
:)
letih seorang ibu dan isteri.

nway , cuci2 mata kat 'baram'
mmg syok kan...

punya byk la makanan...
dan bau2an yg lazat..kihkih..

QueeN TerataI said...

Queen pun rindu juga nie... :)

Tinta Lana said...

Salam.

InsyaAllah akak..saya tak lupa akk..tpi agak2 nmpk mcm dah pelupa tu, akk sentap je saya..hahahaha.

Nama pun bekerja..kurg lah masa nak BW bagai..takpa, kita paham,hehehe.

Jaga kesihatan ya kak ai.. smoga dpt sesuaikan diri ditingkat baru..erhh? tingkt baru pun tingkt baru lah ya,hehehe :)

[PCL] said...

wah..mau cuti lg ek..cuti raya bape lama?..

p/s : aizamia...awak jadi pengomen kedua sporting di blog PCL, terima kasih sesangat kerana memeriahkan ruangan komen blog sy.

pha is said...

BARAM..?? pestime dengar.. hehehehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...