Followers Remaja Purba

Monday, July 9, 2012

Boleh tak begini dulu..


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Timbulnya entry ni tak bermakna aku dah boleh online macam biasa tapi dek kerana jemariku ini ter ter gatal nak online walaupun penat..

Segala macam gambar akan diupload kemudian memandangkan siang nanti aku, hubby dan beberapa orang warga TDBi perlu kemas semula segala macam perkakasan yang telah digunakan sepanjang kenduri dak Nuha berlangsung..



psstt: Malam tadi, walau dalam kepenatan, aku dan hubby gagahkan juga hantar mak balik rumah kat K.L.. dak Kakak dengan dak Adik tinggal + tidur kat rumah atok sedara.. bagi dorang rehat lama sikit sebab takmo dorang lewat bangun pagi nanti..

psstt lagi: Masa entry ini di publish kan.. aku rasa mata aku pejam, jemari je yang masih menaip..

last psstt: Sebelum lappy ni off sendiri, baik aku yang off kan sebelum zzzzz...



19 comments:

Kamsiah yusoff said...

nasib baik ayat2 tersusun elok ja walau mata terpejam hehe

kay_are said...

tak dapt nak ke majlis tu.. maaf banyak2 ye kak.. ape pun, mesti meriah nye kan. Cepat2 upload, nak gak tengok =)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

hahahaha magic mata pejam jari dok type lagik ekkk...nasib baik words tersusun ngan elok :P

ct rahani said...

slmt mengemas sis.. ;)

eMMe said...

penat ye Sis, sis rehat la dulu.. kurang tido tu..hehehe...

Unknown said...

selamat berehat yer...kesian penat..

Anum said...

ermmmmmmmm

emarieys said...

makanya terhasillah entry untuk hari ini...hehehe

Anonymous said...

take yr time n rehat secukupnya! dun worry akan tetap follow yek!

Unknown said...

sure letih gila kan..terima kasih atas layanan mesra akak dengan suami.. insya allah nanti kita jumpa lagi..tak dapat jumpa dak kakak dengan dak adik..

Cik Asma BLuppy said...

selamat berehat akak..;)

Hidayah said...

hai....!
lama jugak tak jengah entry akak nih..
hehehe...skrg dayah dah tak bz..

jom cacth up balik cerita yg dah terlepas...

(tak paham entry ini sbb tak baca entry sebelum nih..haha..)

ok..dayah pi jelajah mesra dulu naa..
;)

Pha Is said...

nmpak bebenor kegigihan nk menaip disitu.. hehehe

Tinta Lana said...

Assalammualaikum kak ai :)

Alhamdulillah..selamat sudah majlisnya..

Ini mesti kes sayang2kan blog, taip2kan selalu..eh? hehehe.

Unknown said...

begitu penat nampaknya kak...

kak... maaf sesangat x dpt dtg.. x sempat nk inform akak.. Queen kena bawa mak ke KL la... dah malam pukul 9 baru smp rumah.. xkn nk g umah akak kul 9 mlm... tpkan hadiah tuk dak nuha ada dlm tgn ni kak.. cmner? Queen xde anak pompuan nk bg pakai.. hehehe

Unknown said...

rajin buat entry.. take care..

Tinta Lana said...

Salam..saya tahu akak masih kepenatan..saja singgah..hahahaha.

Selamat beristirehat kak ^_^

ewanthology said...

selamat tido

FizA said...

hebatnya kalau boleh buat entry sambil pejam mata.. hehehe

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...