Followers Remaja Purba

Wednesday, July 18, 2012

Dah taip.. padam.. dah taip.. delete..



Memang betullah kalau ikut entry semalam..

Dah taip.. padam.. dah taip.. delete..

Bukan takde idea nak buat cuma.. dalam kotak fikiran aku sekarang ni banyak pulak entry berunsur negatif.. Aku seboleh mungkin taknak share yang negatif berbanding positif tapi adakalanya yang negatif tu kita boleh jadikan iktibar dan pengajaran..

Aku nak bagi hint pun tak boleh sebab takut ada yang sentap pulak nanti dan mungkin jugak aku ni bukan penglipurlara yang pandai memanipulasi watak dan keadaan.. Sudahnya.. hubby yang jadi tukang tadah telinga.. Tak dapat cakap.. aku sms.. tak dapat sms aku misscall.. pastu return call.. kan jimat credit aku tu.. bijak kan aku..



psstt: ...

psstt lagi: ...

last psstt: sini pun taip.. padam.. taip.. delete jugak ke..?

21 comments:

LELAKI INI said...

hahaha..kelakar!

kay_are said...

ikut gak, kalau dah geram sangat memang luah je kat blog tu.. tapi jarang2 r wat camtu.. em

nabila azmi said...

hehe..kdg mmg cmni an...

iZ said...

pulak dah.. penyakit was2 dah nih..

YanaMIB said...

share negatif tu mcm luahan perasaan ke? sekali sekala xpe kot..hee =)

makchaq said...

Macam anak makchaq pulak.. selalu buat miscall nak jimat credit..

Benda negetif jangan fikir sangat2 dan jangan simpan lama2.. nanti tension..

Rai said...

hehe..betul kak..ada benda yg kita boleh share..banyak benda yang kita tak boleh nak share kat blog..

selalu pun sang suami jadi mangsa.. sama lah ngan saya :D

Kakzakie said...

Betullah bukan semua boleh dikongsi, tapi ada iktibar dari yg kita ketahui.

Kesuma Angsana said...

kalu boleh share, luahkan sajelah. Apapun slamt berpuasa ye dari KA moga ibadah kita sama2 akan diterima ye

eLL said...

akak,
saya selalu taip komen pastu padam, pastu taip padam takut2 komen tak menepati konsep cerita dan lari daripada yg tuan rumah nak dengar. hehe

Mrs Lurve said...

ahaks...kenapa tue..
dr smlm ag entry taip..padam...taip yer hehhehehe

Afasz said...

hahaha penyakit apa ni?

Cik Ummi said...

hehehe...

pandai akak 'membuli' incik abg supaya return call ek..bgus3..

tp bestnye ade org yg leh tadah telinga utk dgr rapuan kite ~ *bile la nak kwen ni..huhuhu

~ yus ~ said...

selalu gak main taip padam ni. Ada cerita yang kadangkala nak cerita tapi tak tercerita sbb takut kalau di cerita jadi bahan cerita lain pula...kan

Anum said...

bila leh dpt tau nie

~Sweet Honesty~ said...

sweety kalo xda idea..join segmen jek..huhu

bukankosong said...

aku byk pakai kiasan kat blog

paham tak paham, lantak ko

tp isi tak lari la

MulutPayau said...

akak pun kadang2 mcam tu jugak...main taip, padam...nak luah tapi rasa sukar....

EdaManAli said...

tulis2 padam pernah...luahan jiwa pon pernah...psl xde org nk dgr luahan jiwa, tulis je laa kt blog...hihihiiii...

Tinta Lana said...

Salam.

Akak..saya cuma nak ucap..selamat berpuasa buat akk skuarga..

Puasa kali ni, pasti kesabaran akk perlu diganda ye tak :) Mudah2an, akk sabar ea melayan kerenah anak2 ni.. insyaALLAH..

Maaf ya..mngu ni kurg bw..gara2 sakit gigi.. (=_=) sakit sgt..huuu

[PCL] said...

yeah...sesekali takpa kot, yg baik jd teladan kita dan yg tak brp elok tu bg tau kat org lain jgn ikut...haha kan!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...