Followers Remaja Purba

Wednesday, May 27, 2020

Perkhidmatan J&T


DAY 71 (27 Mei 2020 - Rabu)
Hari keempat Syawal

Kisah sebelum raya..
Selamat diterima dua hari sebelum raya, Alhamdulillah, dapatlah dak Adik merasa memakainya. Terima kasih buat J&T.


Hari ini, barang yang dibeli secara online selamat sampai ke rumah..👏👏👏 Ini antara barang yang tak sempat diserahkan oleh J&T minggu lepas seperti di SINI..

#KisahKita: Itu jelah nak cerita..

3 comments:

Han Hanni said...

Kami kalau dulu musim puasa dan raya memang tak order online. risau barang lambat nanti meroyan.
Bila PKP, lagi risau barang lambat. Tapi oleh kerana PKP tak leh shopping kat luar, tak boleh keluar, makanya ada je urusan melalui J&T, ada sampai amik masa 3 minggu. Mujur la sempat sampai sebelum raya..

Silah Hassy said...

alhamdulillah sampai dah. selamat hari raya aidilfitri =)

MunirahMH said...

Sy beli perfume dexandra, sampai sekrg xdpt, naseb seller baik hati, pos semula guna poslaju, baru dpt, check tracking xde

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...