Followers Remaja Purba

Monday, February 17, 2020

"Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends"


Sungguh.. dah lama aku tak menyertai mana-mana Giveaway tapi kali ni cair hati beku aku untuk turut serta memeriahkan "Giveaway Wang Tunai oleh Mamapipie & Friends" ini.


Link di SINI bagi yang ingin turut sama memeriahkan suasana


Bagaimana cara untuk menyertainya?
Beberapa syarat wajib yang perlu dipatuhi di dalam Giveaway ini iaitu:

Perlu tag tiga rakan blogger yang lain; pilihan #MakBudak ialah:
Norhidana
ZazaAbdulLatif
Adianiez

Wajib Follow Youtube ibusyurga ---> Youtube ibusyurga
Wajib letak senarai Blog di bawah ke dalam bloglist:

Semua maklumat wajib di atas akan disemak supaya tiada penyertaan ditolak oleh mamapipie. Selain dari blog tersebut di atas, juga digalakkan untuk Follow Media Sosial Mamapipie di:

Tarikh tutup Giveaway ini adalah pada tarikh Tahun Lompat --> 29 Februari 2020 (23:59) dan kalau tak cuba tak tahu, dah cuba pula kenalah tunggu 5 Mac 2020 nanti bagi menentukan siapakah di antara pemenang bertuah dari semua penyertaan yang ada.

Kalau korang menang, tahniah buat korang dan andai aku menang, lompat bintanglah aku sebab tak pernahnya aku menang sebelum ini. Untuk makluman, hadiah utama akan dipilih oleh pihak penaja Giveaway terlibat.

#KisahKita: Bismillah..

12 comments:

norhidana said...

good luck akak untuk dapat menang hadiah utama

adianiez AIDA said...

ok ok ok...
nanti ngadap laptop, aida join.
kat henfon ni payah naw naw nak menjoinkan diri :) heh heh heh...
tq ye atas jemputan.

Anum said...

good luck

Nor Ain Rusli said...

Singgah ziarah sahabat kat sini :)

https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Rubiah Kadir said...

Good luck ya.
Moga ada rezeki jadi pemenang 😊

Done follow sini #954

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya nanti

mamapp said...

Tq Aizamia sudi join Dan support GA mama. Good luck ye

faizzahamir said...

Good luck

Nisha said...

Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
Goodluck ya ^^
https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Nor Ain Rusli said...

Done Followe. Follower ke 956 singgah sini :)

Semoga berjaya :)
Singgah dari GA yang sama (:

https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

CikPuan FiDa said...

good luck ya...
BW dari GA yang sama...

http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Cuya said...

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html?m=1

Jom join GA ni!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...