Followers Remaja Purba

Wednesday, May 11, 2016

Kejohanan Bowling Anjuran Puspanita 2016


Petang.. 6 Mei 2016..

Kejohanan Bowling ini telah diadakan pada hari Jumaat lepas..
Bertempat di Ampang Superbowl @ Subang USJ..
Dengan 13 pasukan terdiri dari 4 orang mewakili setiap bahagian di tempat kerjaku..
Dan.. aku salah seorang yang turut serta..
Itupun sebab menggantikan pemain asal yang tidak sihat..
Ini kali kedua aku join.. sebelum ni di SINI..

Nak kata terror, ke longkang jugak perginya..
Nak kata tak reti main, berkongsi tangga di tempat ke 8 terbaik individu..
Kalau ku tahu ada hadiah untuk 15 pemain terbaik.. pasti ku cuba lagi baik..
Tak macam tahun lepas.. setakat hadiah untuk 3 terbaik individu..


Sebelum perlawanan dimulakan.. kita selfie dulu..
Mak Budak haruslah nampak perasan kurus..


Bersama barisan pemain..


Sementara nak tunggu keputusan diumumkan.. selfie dulu..
Sebenarnya aku stress.. hp rosak.. huhuhu..


Team aku berjaya mendapat tempat ke tujuh.. ni sebab banyak main-main..

 
Anyway.. kami semua enjoy..
Terima kasih pada pihak penganjur yang menguruskan Kejohanan Bowling tersebut.
 
Dan.. Sabtu lepas..
Telah diadakan perlawanan badminton berpasukan tapi aku tak dapat join memandangkan dak Kakak ada aktiviti di sekolah..
Manakala, Ahad lepas seperti yang telah kuceritakan di SINI..
 
 
StatusHati: Dah lama tak berfutsal..


6 comments:

ArELeEz said...

8 out of 15. perrgghh..! hebatlah tu..! congrats!

Siqah Hussin said...

Siqah kalau main boling, memang ke longkang je. Hihi. Buat malu je tapi fun jugak!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah. Hebat tu. Best main ramai macam ni.

OhPanduan said...

Terbaiklah. Bukan senang nak dapat mata macam tu.

Jobdirumah Buat Duit said...

Pandai main. Seronok main boling rami-ramai macam ni.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Last main bowling masa berchenta ngan en somi.Hehe.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...