Followers Remaja Purba

Friday, August 29, 2014

Restoran RSMY Best Cheese Naan Danau Kota



Dah lama dok bagi hint kat hubby nak pekena Cheese Naan kat RSMY Danau Kota..
Ni gara-gara mak budak blogger Zazalah  ni..
Geram aku tengok cheese naan yang mampu menaikkan nafsu makan aku tu..



22 Ogos ---> Hari Berkabung Malaysia..
Malam 22 Ogos tu lah kami ke Danau Kota..


Tak susah sebenarnya nak cari letak duduk Restoran RSMY Best Cheese Naan ni..

Landmark:
Belakang Columbia Hospital.. bersebelahan NZ Curry House..


Memula tercari-cari gak.. NZ Curry House tu aku dah nampak tapi RSMY langsung aku tak perasan..
Jalan tu sehala, kena masuk simpang depan sikit dari NZ Curry House tu baru boleh masuk parking kat depan deretan kedai tu..

Tapi toksah beranganlah ada parking.. memang penuh takde kosong.. Parking.. ikut suka.. janji tak halang kenderaan orang lain..


Kalau takde gambar, takdelah bukti ye dak..
Cuma part aku duduk betul-betul sebelah tepi.. tu yang tak dapat gambar penuh dari depan..
Dah itu je meja yang kosong masa tu..


Roti Cheese Naan..
Nak try kuah keema tapi dah habis masa kami sampai ni.. jadi terpaksalah aku pilih ayam tandoori..
Yelah.. dah pukul 11 baru datang makan, memang tak dapatlah..


Hubby jadi mangsa keadaan.. gambar wajib ada..


'Apa ingat roti ni sejuk nak pegang lelama..?'
Kehkehkeh.. mintak maaflah bang.. ingat tak panas.. tu yang suruh pegang lama tu..
Malam tu kami siap tapau 2 set lagi bawa balik..
 

Nasi beriani kambing dah habis.. eeemm.. ayam pun ayamlah.. menu hubby..




Dah alang-alang sampai ke Danau Kota, terus singgah di Uptown Danau Kota..
Setiap lorong kami masuk.. terapi minda kat Uptown tu pulak..
Dah penat berjalan sakan, masa untuk balik..
Puas hati dapat merasa jugak Roti Cheese Naan tu.. thanks to blogger Zaza up entry dalam blog..
Memang pueh hatilah walaupun terkejar-kejar, takut lewat sampai kedai dah tutup..





psstt: Rasa nak repeat lagi makan Cheese Naan tu.. nak gedik manja kat hubby ajak teman lagi.. kihkihkih..

last psstt: Kau terlalu istimewa dimataku..

7 comments:

Kuazue Mohd said...

sedapnya tengok.. tetiba terasa yg makan kat medan tuanku kl..

Yana Ujang said...

laju² scroll bwh x sanggup terliur tgk cheese tu..grrr

sy biasa pi kt area sogo...xpnh lg pi yg cwgn kt danau kota...soon! ^_^

Ann Ishak said...

perhhhh mengancam sungguh cheese nya :)

asyifa mustaffa said...

Udah gaya mcm mkn pizza je gamaknya!

Rai Ourkizuna said...

perghh.. meleleh cheese.. aduhhh...

Amanda Suria said...

Mak oiiii....bestnya ...x bleh tahan tgok ni...

JR said...

Saya suka naan tapi tak suka cheese... :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...