Followers Remaja Purba

Wednesday, August 27, 2014

Bersama Maria Tunku Sabri di Pak Li Kopitiam Klang Sentral



Semalam aku request nak makan kat luar.. nak cover mood aku yang unstable.. sambil buat terapi minda dengan membeli dan belah barang keperluan sekolah anak-anak..


Tempat yang dituju..
Pak Li Kopitiam Klang Sentral..




 Dak Adik kena duduk asing dari dak Nuha.. kalau tak.. macam Tom and Jerry..


 Jauh dari dak Adik tapi dekat dengan dak Kakak pulak..


 Selain bersama dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha..
kat belakang kami.. 'gambar' Maria Tunku Sabri turut menemani kami makan malam tadi..
Pak Li Kopitiam pernah masuk dalam 'Jalan-jalan Cari Makan (JJCM)..'



Menu pilihan: 
Nasi ayam Lemon (bagi aku tak sesedap dulu..)
Sparkling Durian Belanda (tak ingat nama).. ---> aku suka air ni..
Chicken chop.. black pepper chicken chop.. ---> kureng sedap..
Tapi.. bersyukur anak-anak tak meragam.. makan aje apa yang telah menjadi pilihan..





psstt: Berada disampingmu.. berkongsi sesuatu untuk menjadikan kehidupan lebih bahagia..



14 comments:

Kakzakie said...

Mata kakak tengok Nuha tak puas-puas hihi... tengoklah org buat peace dia pun nak buat juga.. makin cerdik - geram:)

Makan sekeluarga tak payah ada gambar maria tu pun sedap juga:)

norhidana miswan said...

tertipu baca tajuk tuh... ingtkan betul2 pg mkn jumpa maria tunku sabri heheheh

UmmuAidan-Arissa said...

ingatkan betul2 bergambar ngan maria tadi..hehehe..mesti sedap kan makanan dier sampai msuk JJCM

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

JR said...

Bestnya dapat berkumpul makan bersama satu keluarga. Bagi saya yang anak dah besar-besar ini berkumpul ramai-ramai satu keluarga untuk makan cuma wujud ketika hari Raya kerana waktu-waktu lain semuanya tinggal di tempat berbeza...

yana yani said...

ni muka-muka nak kena cam ni
kang berselisih bahu senang nak sapa...hehe

saya dah lama tak makan dekat pakli ni
dulu anak dara selalu juga sebab
ada dekat dengan tempat kerja
dekat dengan klang parade tu, sekarang dah takde pakli kat situ

idzwa kamaruddin said...

Seronok nyer mkn mkn ;)

asyifa mustaffa said...

Beria jer tajuknya...upanya gambor! Kui3...
sesekali mkn luar ye tak..best juga...:)

Cik Asma BLuppy said...

ooo. gambar maria tengku sabru rupanya. ingtkan jumpa betol2 td. hikhik

amirah said...

nuha memang sesuai jadi bahan...huhu...gerammm nengok dia

Daddy Ziyyad said...

hari2 lalu depan klang sentral..tapi boleh kira dgn jari berapa kali saya masuk dalam tu..hjahah

eMMe said...

saat paling bahagia adalah saat bersama anak-anak kan..kan.. tgk anak anak dgn mak same2 comel...

JunAina said...

Geram tengok pipi dak nuha yang bam2...

Masa tu Maria Tuanku Sabri kurus sikit kan?

aTieYusof Family said...

Sedap2 menu pilihan tu.. terliur.. hehe.. sambil makan boleh tgk artis live lagi.. hihi..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...