Followers Remaja Purba

Monday, August 19, 2013

Lemang Belando..



  • Alhamdulillah selesai sudah open house kami semalam..
  • Terima kasih pada rakan sekolah.. rakan pejabat.. geng blogger yang gojes.. family yang sudi datang memeriahkan suasana..
  • Terima kasih jugak pada nenek a.k.a pengasuh sanggup amik dak Nuha bawak balik rumah..
  • Juga tak lupa tulang belakang yg ohsem.. hubby.. chef in d house..
  • Hari ni sesi mengemas menyusun akan dimulakan..


Lemang yang dibuat sendiri oleh hubby dan dihidangkan semalam..
Nak order..? sila pm..
 
 
 
 
psstt: sssyyy... memandangkan dak Kakak dengan dak Adik dah pergi sekolah, mak budak nak sambung tidur sekejap.. keletihan teramat..
 
last psstt: Rindu kat dak Nuha.. atok suruh amik hari Rabu... alahai..




25 comments:

Kakcik said...

Seronoknya.

Semalam kakcik masak pagi2, konon bolehlah ke rumah Ina di tengahari. Sekali adik2 datang, pukul 5.30 petang baru diaorang balik.

❤Kamsiah❤ said...

raya th ni langsung tak jumpa lemang...ketupat ja..kesiannn..:)

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Asyifa Mustaffa said...

nmpk sedap ko lemang tu..huhuhu...
cuti mengemas la eh hri nie...selamat mengemas...:)

the malay male said...

mesti penat nak mengemas balik rumah tu kan. huhu

Kakzakie said...

Dalam pada untung pada yg dtg ke rumah Ai dapat makan lemang istimewa tapi rugi sebab Nuha tak ada masa tu:)

ieda immi said...

alhamdulillah

selesai Oh ye .. akak minggu nie .. sabtu .. deboor

wahhh jauh lah pulak nak order huhuh

Tinta Lana said...

Salam.

Sodap nampak,hehehe. Lemang pun hubby akak buat..terer betul,huhu. Kami terer beli je *_*

Dak nuha tinggal ngan atok jap ya.. ^^

mama_ka0ri said...

wahh...seronok buat open house..nmpk cam sedap je lemang tu..:)

Rozita said...

siap boleh ambik tempahan tu.. kelassss...

selamat hari raya ye!

Aziela said...

Aduhaii..tak ada rezeki nak pergi. Sepanjang hari dok asyik teringat jer. Apakan daya...

Rai Ourkizuna said...

sedap kak lemang semalam.. lembut je. cukup masak. cukup lemak..

Sayangku Zie said...

cedapnya lemang... tahun ni tak buat so memang tak makan lemang lagi...

are_lin@yu said...

sdapnya aritu smpt mkn skt ja lmang.

norhidana miswan said...

msti meriah openhouse akak nih, dana smlm bt openhouse gk tp kecik2 nyer lah...

alahai sampai rabu dak nuha takde... msti rindu2an nih

QueeN TerataI said...

patutlah x nampak dak nuha semalam...

amirah said...

lemang belando tu camne ai? tak pernah dgr pun..

Kesuma Angsana said...

alamak terliru tgk lemang posa2 ni hehehe

ct rahani said...

sedapnya lemang.. raya nih x makan pun lemang.. klu dekat harus order ngan akak nih.. :)

Kancil 8349 said...

wah...enaknya nie...tahun nie ndak merasa lemang...boleh kirim ke...hehehe

Daddy Ziyyad said...

Alaaaaaa...melepas! Saya baru tau bila baca kat blog Rai & Munn...

Rumah kita dekat aja jaraknya la saya rasa..hahaha

boni kacak said...

wah.. lemang buat sendiri tu!! terbaik.. hehehe

lieyalatif said...

sedapnye lemang....raye aritu lieya tak sempat jamah lemang sbb nak singgah beli kat tepi jalan tu tak singgah2 jadinyer heheheeh...

Khai♥Rin : anies said...

xnk beli tp nk mkn FOC bleh? hehehehe

Ibu Lala said...

Time ry ritu x makan sgt pun rendang ketupat n lemang. Jadi x lalu bila byk sgt mknn. Bila teringat skrg br pk nyesal x makan.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...