Followers Remaja Purba

Sunday, August 18, 2013

Open House Teratak Mak Budak..



Kalau tahun lepas kali pertama.. ni kali kedua jemputan dibuat..:

(Ini adalah entry Sticky Post.. untuk entry terkini sila scroll di bawah)


Assalamualaikum,

Saya dan en. Suami amat berbesar hati menjemput Tuan/Puan ke rumah terbuka teratak kami pada:

Tarikh: 18 OGOS 2013 (Ahad)
Masa: 1300 hingga 2000


Tuan/puan bolehlah meninggalkan alamat emel tuan/puan diruangan komen atau menghubungi terus: aizamia28@gmail.com atau aizamia3@yahoo.com  ---> bagi memudahkan saya memberi petunjuk lokasi tepat teratak kami.



pssttt: Berdebar-debar pulak rasa macam dah lama tak buat makan-makan kat rumah..

last psstt: Pada mereka yang tak dapat hadir pada tarikh tersebut tapi nak datang tarikh lain.. harap dapat maklumkan ye.. takut tuan tanah tiada di rumah..







25 comments:

PakcikLie PCL said...

semoga dimurahkan lg rezeki awak sekeluarga...

misz sheyla said...

kat mana??kalau dekat insyaallah boleh dtg :) miszsheyla@yahoo.com

Nurzakiah Hanum said...

insyaallah
area mane nie kl ke

Aziela said...

Allah.... Akak pula ada di Kuantan weekend nie. Aiseh...melepaslah nak rasa char kuay tiaw Chef Lan. Frust!

JunAina said...

Buat makan2 jemput kawan2 masa ni boleh kenal2kan... Moga di permudahkan dan dimurahkan rezeki.

Puan Kutu said...

wow open house..klu dekat boleh lapgi.huhu..

apa pun selamat hari raya maaf zahir batin

Nurfaezah Abdullah said...

alaa fae nak dtg huhu tapi fae jauh kat brunei :p

HeNRieTTa JoSe said...

eeehhh...di mana tu....rietta free Ahad nie...hehehe....

Yan Ty said...

Nak gi , boleh? Hehe... =D Tapi kat mana?

Asyifa Mustaffa said...

bestnya...:)
teringin nak kenal juga...tp weken nie asben ada exam plak...huhuhu...mmg x kemana...

Qashmere said...

Bestnya OPEN HOUSe...18 august birthday kita tau...hehehe kita pon nak buat jugak kot.. tak tau lagi

❤Kamsiah❤ said...

seronoknya jamu adik beradik..kawan2 makan2...sambil sembang2...

ainnoraini said...

ada open house ker...
boleh la kakain datang yee...kat shah alam kan...

Rai Ourkizuna said...

alamak malunya..da berapa kali kami pegi makan2 rumah akak..tak sekali pun akak datang rumah kami..

AUC said...

kalau dekat nak jg pergi ni :)

izan mama mia said...

area mana
kalau klang mau g juga
hihii

che mid said...

Salam kenal dari Che Mid.. terjah lalu rumah Aziela.. betul ke duduk Meru, Che Mid pun Meru gak.. open house ni boleh datang ke?

pha is said...

waa.. tahun ni buat lagi.. teringin nk pi.. klau ada yamaha xj6, dah lama merempit pi sana... hahahaha

aimi adilah said...

macam best...area mner kak???

kay_are said...

kalau ade kelapangan isyaallah datang.. =)

anamizu said...

wahhh sonoknye akak buat makan2 hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Tu la...rietta dah free dr ptg nie lg....bila akk gtaw klang trus rietta senyum...maaf larr akk, rietta jauh di utara nie...xdapat hadir...

ummuaidan said...

selamat ber open hse yer..kalau dekat2 inshaallah nakjugak dtg tuh..:)
anyway..good luck!

hainom OKje said...

Sekarang ni mmg tgh musim open housekan AM....area mana tu AM? Kalau taman sebelah boleh gak pegi hehe

Kancil 8349 said...

terlepas Kancil rupanya...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...