Followers Remaja Purba

Thursday, August 1, 2013

Ramai cakap.. takde rupa aku pun..


  • Ahad lepas sesi berbuka puasa di rumah family hubby..
  • Tercapai hajat hubby nak berbuka kat rumah familynya.
  • Masa tu lah aku tunjuk bakat buat puding double layer..
  • Tapi aku takdelah amik gambar waktu berbuka tu.. nanti kena jeling manja dek suami..

Waktu tengahari..

Memandangkan waktu tu masih awal.. meh kita bergambar dulu..


Dak Adik kurus kan.. tak macam dak Nuha 'kembang'..







Ramai cakap.. takde rupa aku pun..



psstt: Alhamdulillah.. semalam dengan hari ni aku dapat duit raya.. bukan untuk anak-anak tapi untuk diri sendiri.. untung arr..




29 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

Asyifa Mustaffa said...

ikut rupa ayahnya ler tu....anak pompuan kan...

❤Kamsiah❤ said...

ikut muka babahnya kut..:)

mama leen said...

SAMA ABAH KOT.. ANAK ABAH LA TU

.:fyzz:. said...

cam dady kot..bestnya dpt duit raya dh..kt mak lak tuh..:)))

JaSSNaNi said...

kalau tak rupa abah ruma tok.. kalau tak rupa tok wan.. pakcu makcu? hahaha... dapat duit raya tu.. best ar.. kita pun..

Riedaffya ibrahim said...

comei nye,...ade sikit iras kan..tang mata..

izzah said...

Kalau ada pempuan ikut muka ayah,org tua2 kata sejuk umahtangga...aman bahgia je...;-)

-Untungnya la still dpt duit rayer lg...best2...

:: Mrs.Eady :: said...

Anak abahhhh!

kesoma rai said...

dak nuha iras suami akak kot..hehe.. comelnya dak nuhaa..gerammm

mama_ka0ri said...

ikut muka abah kot? anak pompuan kan..hehe..

Kakzakie said...

Nuha muka booolat!! Eeee... siapalah tak geram tengok budak ni. Montel dia semacam. Pipi, dagu semuanya sedap mata memandang.

Ibu memang tak sama.. Oh Nuha anak abah kan hihi...

Mak Long a.k.a Kunang-kunang said...

Alhamdulillah dapat duit raya untuk diri sendiri.

Rupa anak-anak ni berubah dari masa ke masa.

pha is said...

betol2.. baru nk cakap.. x de gambar tuan blog pun.. hehehe..

the malay male said...

baby sulung saya ramai yg cakap rupa saya :-)

nuratiza bariah said...

suka tgk nuha pakai baju bee .. hehe :* muahhh .. hahahaha .

Rosniena said...

ada tang mata tu haa

ummuaidan said...

ade jgk iras sikit2 tuh

Nurfaezah Abdullah said...

dak nuha comel. ibunya pretty. hehe.

intanfirdaus247 said...

ikut muka abah tu..hehe

QueeN TerataI said...

sbb muka dak nuha ikut muka abah.. hehehe

Lelaki said...

aik tua2 pun dpt duit raya.

Puan Kutu said...

apsal mata sy tgok ada gak rupa sikit2 sama.hehe

Tinta Lana said...

Salam.

Untung la..dapat duit raya *_* hehhehe

Ada la kak..saya rasa, mata akk n nuha sama. Kena tunggu dia beso skit lagi,baru nmpk tang mana serupo ^_^

norhidana miswan said...

dak nuha itu abah nyer kot...

azieazah said...

Cer usik Dak Nuha tu. Kata kat dia, muka tak sama sebab “Mak amik anak orang!” hahaha kompom dia melalak! hahahaha!

pha is said...

pssstt.. owh.. saya x pandai sangat nk tengok rupa sama tak sama... tapi, tengok riak muka pun dah lain.. dak nuha tu duk masam je... hehehehe

Ayin Mm said...

dua dua comeyyyy.... tak sama tak per, yg penting DNA sama hehehe

PinKy MoMMa said...

yang pasti..mak gorjes okeh..kulit licin jer..aper rahsiaaaa..tak nampak mcm remaja purba pn

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...