Followers Remaja Purba

Friday, August 16, 2013

4 syawal.. bersama blogger.. blogger..


  • Semangat beraya aku sungguh kali ni..
  • Dah macam tak reti penat pulak kali ni.. cuma aku bersyukur rumah dah siap kemas sebelum raya..
  • Makanya dengan senang hati hubby sudi menemankan aku beraya di rumah kengkawan..
  • Cadangan awal nak ke Klang baru ke Rawang..
  • Tapi hubby cadangkan kita ke Rawang dulu.. ke rumah blogger hati tisu.. hehehe.. my lalink sayam PinkyMomma..
  • Punyalah lama.. dari dia dok kat Terengganu.. balik ke KL sampai ke Rawang.. baru dapat jumpa..
  • Paling tak menahan.. masa dia guide aku nak ke rumah dia.. suara pun mengah kedengaran.. alololo cian kat dia..
  • Pastu.. boleh pulak salah jalan, terlajak simpang.. tapi memang kelakarlah.. gelak-gelak mencari rumah lalink sayam tu..

RAWANG..
Dak Kakak 'Cameragirl' yang sibuk snap sana.. snap sini..
Atas bawah depan belakang dia amik gambar umah acik Diya tu..


Turn mak dengan bapak budak pulak bergambar sakan..


Dapat amik gambar abang Long je.. abang Ngah tengah buat apa ye masa ni.. 
Tak ingat sebab leka borak + makan + borak + layan dak Nuha..





KLANG..
 
  • Dari cantik berbaju kurung lengkap.. sampai kat rumah blogger Queen hilang sudah kainnya..
  • Nak balik lagi haru.. tinggal pampers je.. hahaha..

Abang Ammar, anak sulung Queen..


Sampai rumah Queen.. haruslah dakap dukung peluk gomol dak Amir ni..


Tak ketinggalan hubby pun sama..

Sesi bergambar haruslah ada..




psstt: Terima kasih buat lalink sayam PinkyMomma dan Queen kerana sudi melayan kerenah kami.

last psstt: Cukup sudah minggu pertama sesi beraya keluarga kecik kami..

past psstt: Lepas ni, nak beraya kena tunggu hujung minggu jelah.. jemputan raya pun tak buat lagi..



16 comments:

ummuaidan said...

Merah raya tuh..sampai dak nuha santai jerr gitu..hehe

Puan Kutu said...

seronoknya raya rumah blogger.dak nuha tu mmg buat anty geram jela..panas ekk smp kain tanggal?

Aziela said...

Seronok nyaaa tengok Ina beraya sakan.

JunAina said...

Memanjangkan ukhwah antara blogger.

PinKy MoMMa said...

kak..mohon maaf andai ada terkurang sana sini yer huhu...mak yong nyer tenaga di paras minimum dah ni :P

tenkiu sudi datang umah ai yang tak seberapa tu ;)

Nurzakiah Hanum said...

seronok kan

mama leen said...

wah rajinnya jalan2.. selamat hari raya :)

Kakzakie said...

Nuha tak nak beraya ke JB ke? Kalau datang rumah auntie boleh tukar baju perempuan kecik banyak lagi rumah auntie ni...

Nurfaezah Abdullah said...

bestnye dapat meet kawan2 blogger huhu.

Rai Ourkizuna said...

hebat kak.. harap shujin saya pun sanggup meneman saya beraya rumah kengkawan.. kami ni tak cukup stamina.. habis satu rumah dah macam nak pengsan.. hahaha..

eMMe said...

Salam Aidilfitri.. baru seminggu Syawal.. byk hari lagi leh raya kan...bole la dtg umah Me...

mama maman aka yana said...

beraya sakan yer.. huhu

pha is said...

pergh.. raya sakan...

kay_are said...

memang best r jenjalan jumpe kengkawan time raye kan? meriah!

hainom OKje said...

Wah seronoklah yeh AM, dpt jumpa ngan geng blogger... Hari Raya merapatkan silaturrahim...

QueeN TerataI said...

opsss lambat sampai.. terima kasih ka Ai sudi dtg rumah Queen yg comel molek tu.. hehehe maaf la x sempat nk masak2.. bg kuih raya jer.. ampunnn... ;)

p/s: nak colek gambar sikit eh...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...