Followers Remaja Purba

Saturday, August 17, 2013

Layan The Smurf 2..



  • Tayangan perdana jatuh pada Hari Raya Pertama tak silap aku..
  • Dak Kakak dengan dak Adik merengek nak tengok..
  • Balik kampong beraya pun, itu jugak disebut-sebut..
  • Sudahnya..
  • Semalam aku cuti.. tunaikan hajat dorang nak tengok filem The Smurfs 2 kat pawagam..
  • Dak Nuha aku tinggalkan dengan babah dia..
  • Terima kasih ye abang sudi jagakan dak Nuha kat rumah..
  • Lain kali ye Nuha kita pergi.. tapi babah kena ada sekalilah..

Aku bawak sekali anak atok sedara..

GSC Setia City Mall..

 amik kat en. Google..
psstt: Ini pertama kali aku layan filem kartun kat pawagam.. anak-anak dah pasti gembira..

11 comments:

Kakzakie said...

Malam tadi anak-anak kakak pun menonton juga Ai tapi kakak dgn abang hantar dan ambil mereka ajelah... dah tua ni malas nak duduk panggung:)

Syazana Zainn said...

mana lagi best kak?

smurf 1 ke 2? hihi


p/s: salam kenal, blogwalking di pagi sabtu ;)

kay_are said...

smurf 1 pun tak tengok lagi.. +__+

HeNRieTTa JoSe said...

Tu la...rasa mcm nk tgk jugak....mgkin esok kot...sebab esok free...tpi ada dua movie dalam list...

ummuaidan said...

oklah kan..at least kakak ngan adik hepi dpt tgk kartun kan..

hainom OKje said...

Okje tak layan Smurfs AM....tp Adnan Sempit 3....

MulutPayau said...

dah lama akak tak masuk panggung....

Puan Kutu said...

sejk dah ada baby ni kena pencen sat tgok wayang.hehe..

budak2 klu cite kartun mmgla seronok.kita yg tua ni pun boleh tahan minat kartun.hiks

Riedaffya ibrahim said...

layan the smurf ye..mesti syok budak2 tu kan//

pha is said...

blom tengok lagi... tapi mgkin x kan tengok kot.. pha is layan citer mcm wolverin je... hehehe

azura samsuddin said...

sy pun baru je kelmarin layan the smurfs 2, bw aina menonton :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...