Followers Remaja Purba

Friday, June 3, 2011

TVAH

Petang balik kerja - hujan dan lagi tak best mamat polis trafik tu takde, yang muka garang serius je aku tengok.. Frust aku.. Ku pujuk hati..

Ok, tu selingan je, ni kisah sebenar.. Aku baru perasan TVAH ni malam tadi, wah.. Akhirnya dah ada dalam channel astro yang kalau sebelum ni kena setting kat tv kalau nak tengok tapi sekarang tak lagi sebab dah dimasukkan ke dalam saluran Astro. Bertambah satu channel, pening nak tengok mana satu ni.. Tahniah buat warga TV Al-Hijrah dengan hadirnya di channel 114..

Kali pertama aku tahu siaran ni di SINI.. Tapi masa tu tak dapat tengok lagi, kalau aku setting kat tv pun aku tetap tak dapat tengok, siaran kurang jelas.. Mak aaii.. Kau tinggal ceruk mana ni..? Apa pun tak boleh..

Jom reramai tengok channel ni.. Aku pun belum dapat aura lagi cerita apa yang best.. Dah dapat nanti aku nak ingat ketat-ketat, boleh layan puas-puas..


psstt: Serius aku baru tahu malam tadi.. Korang pulak..?

5 comments:

Faris Adli said...

aku pun baru je layan tvah ni..aku pun tak tahu rancangan apa yang best kat tvah ni..tapi berita dia macam best..cuma takde berita luar negara dan ekonomi

aizamia3 said...

semalam aku perasan masa penyampai berita tersasul sikit masa berita sukan, tapi dia tu comeller.. hikhikhik..

Faris Adli said...

yang hari ni pun boleh tahan lawa..ke org yang sama dengan semalam? pas ni tengok berita tvah jela :-)

risa said...

ai pon baru tau tadi..dah lama dah ada announcement baru malam ni nampak dia muncul..hehehe

aizamia3 said...

Faris:
Betul.. Hensem dan lawa serta comel.. Kau bukak link aku bagi tu, lawa2 kat dalam tu kan..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...