Followers Remaja Purba

Tuesday, June 28, 2011

Hawaii Five-0 vs NCIS LA

Kalau orang lain dok cerita kisah Nora Elena dan 'Seth Tan'nya.. aku pulak lain.. Serius, aku memang suka gila dengan dua series ni.. Hawaii Five-0 dan NCIS LA..


Hawaii Five-0..
Aku minat dia ni 'Steve McGarrett'.. malam tadi season finale untuk musim kedua.. makin mencabar kisahnya.. Anak-anak akan memberi kerjasama sepenuhnya bila aku layan cerita ni sampaikan aku pernah buat entry series ni..


'credit to en. google'


NCIS LA..
yang ni pulak akan memulakan season kedua di astro AXN malam ni.. ada ahli baru.. tapi kali ni aku tak berebut dengan dak kakak.. kakak ambil 'G Callen' (Chris O'Donnell) aku ambil dak botak tu.. 'Sam Hanna'(LL Cool J). Biasa orang akan suka hero tapi yang ni aku suka second hero.. comel kan dia botak.. hikhikhik..

dak Adik..? Dah tentu ambil si awek 'Kensi Blye' (Daniela Ruah).. senangkan takde gaduh-gaduh.. hahaha...


'credit to en. google'


psstt: tapi malam nanti confirm aku tidur awal sebelum sempat layan series ni.. takpe.. tengok je ulangannya nanti..

13 comments:

bujal X said...

saya layan NCIS yang satu lagi~~yay~

aizamia3 said...

NCIS yang lag satu tu tak pernah tengok lagi sebab tak subscribe..

d'HeLL said...

Seriuss memang Best... Hawaii Five-O tu layan jugak...hehe

aizamia3 said...

d'HeLL:
tengok banyak kali sampai en. suami suruh tukar channel lain.. ;)

Nini Hartini said...

hahaha. apa dah anak beranak nie. akak x minat cerita korea ke?

azam said...

suka²...semua saya layan ni....
suka bab² kepolisan ni...

aizamia3 said...

Nini Hartini:
hahaha.. berebut nak watak mana yang best, yang hensem, yang lawa..

cerita korea ok tapi akak tak layan, kenapa..? takde sebab khusus pun dik.. ;)

tapi kalau Nini paksa akak tengok, kenalah akak tadahkan telinga dan mata akak ni ha..

aizamia3 said...

azam:
betul2.. CSI pun layan tapi lately ni dah kurang sikit.. tengok mana sempat je.. ;)

Salim Harmanain said...

dua2 ku layan...kalau dah start cerita ni kat tv..mmg xde can org lain nak tgk tv..hehe

.m y z. said...

wahhh dasyat. tengok cite aksi. hahah. ziema tak layan sangat series2 mcm ni sebab tak berapa minat tengok tv. hee~

fRaMe+LenSeS said...

suka cita2 macam ni.. sempoi.. kan ? kan? :)

aizamia3 said...

Salim Harmanain:
memang.. anak-anak turut memahami.. ;)

aizamia3 said...

m y z:
favourite.. kalau dah layan, kena stop buat kerja lain dulu...



fRaMe+LenSeS:
betul.. betul.. betul.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...