Followers Remaja Purba

Thursday, June 23, 2011

Minggu yang memenatkan

Assalamualaikum dan selamat pagi korang..

I'm back..
Aku akan cuba kejar entry-entry korang sepanjang aku on off minggu ni, agak sibuk aku minggu ni..

Hari Isnin: urusan di PPUM
Hari Selasa: kerja
Hari Rabu: urusan temuduga
Hari Khamis iaitu hari ini: kerja.. wah.. juling sekejap tengok kerja..
Hari Jumaat iaitu esok: esok jelah aku cerita..


Ok korang, bagi aku masa bw kat blog-blog korang ok.. tapi yang pasti aku nak pergi beli sarapan kejap, laparlah pulak..



psstt: Lega rasanya dah selesai semalam tapi macam mana aku boleh tak hengat piagam Jabatan aku.. malunyaaa..

20 comments:

Munna said...

interview? erm...sy ni mcm tunggu bulan jth ke riba je klau sbut psl interview... T.T

aizamia3 said...

Munna:
itulah.. tak sangka pulak boleh dapat interview tu tapi risau dan takut andai dapat.. ntah ke mana akan ditempatkan..

ariana's said...

Moga berjaya dalam interview..Insyaallah kalau ada rezeki, tak kemana..:)

aizamia3 said...

ariana's:
terima kasih kak.. ;)

gedek! said...

Sarapan apa tu...?

tapau makan kat desk, eh?

bujal X said...

ditemuduga atau menemuduga? he~~

aizamia3 said...

gedek:
nasi lemak suku.. hati sebelah.. hikhikhik.. makan sambil hadap pc..

aizamia3 said...

bujal X:
ditemuduga oleh si penemuduga..

risa said...

itu namanya panik tu...hehehe
rehat2 lah ye..siannn
ai pon bosan neh..tak mud lah

azam said...

xjoin?

aizamia3 said...

risa:
itulah kak.. minggu ni minggu tak stabil lah.. boring pun ada..

aizamia3 said...

azam:
hikhikhik.. jariku dah letih..

BRO_MONDAY said...

aizamia : wah!!! padatnye jadual..yam xleh tahan nye untuk sok punye, sok je citer...koh koh koh

jangan lupa BW ke tempat ai tau...TERJAH ◘◘◘◘◘

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
itulah.. asyik rileks je kan.. sesekali bagi penat kerja lebih skit.. kihkihkih..

terjah tetap terjah.. :)

fRaMe+LenSeS said...

apa pn, kamu kena jaga diri tau. :)

aizamia3 said...

fRaMe+LenSeS:
insyaAllah.. terima kasih.. ;)

PinKy MoMMa said...

all da best ya yang ;)
rasa rasa ok tak? hehe..

aizamia3 said...

PinkyMomma:
thank you dear..
Buat masa ni ok, tunggu bulan depan resultnye..

アヌム ちゃん said...

amboih seboknye akak..huhu

aizamia3 said...

frometoyou:
itulah.. kebetulan minggu ni agak memenatkan, on off keje..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...