Followers Remaja Purba

Tuesday, June 14, 2011

Back to School/Work

Dengan lafaz Bismillah aku memulakan rutin harianku.. Dimulakan dengan urusan anak-anak sebelum aku check in di office.. Entah macam manalah agaknya situasi tempat kerjaku nanti.. Kemas @ bersepah..?

Petang nanti aku akan bawa dak adik ke hospital bahagian ENT untuk sesi temujanji dengan doctor.. Yang ni confirm memakan masa menunggu yang lama.. Jangan ada miss communication lagi sudah..


psstt: Aku mungkin tak dapat nak bw hari ni memandangkan jadual aku yang agak padat sepanjang hari..

5 comments:

Farah Shamsudin said...

Selamat memulakan rutin harian yee..

Faris Adli said...

ala..kalau kau tak blogwalking siapa nak singgah blog aku?

bujal X said...

pelan2 jalan~~he~~

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
bila dah lama cuti rasa liat pulak nak kerja..

aizamia3 said...

Faris:
hikhikhik.. Sabarlah cuma aku takde masa hari ni..


Bujal:
bila pelan-pelan habis jem jadinya.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...