Followers Remaja Purba

Thursday, June 9, 2011

3 Hari 2 Malam

Percutian yang telah dirancang oleh hubby bersama geng PTT beliau sejak 2 bulan lepas.. Persediaan..? Geng yang lain gerak tengahari nanti.. Aku..? Sekarang baru check in kat parking.. Office..

Awalnya hubby cakap nak gerak malam nanti so aku rileksler tak apply cuti untuk hari ni.. Hubby nak konvoi dengan geng yang lain rupanya.. Lah nape tak cakap.. Tapi aku pulak tak minat nak konvoi.. Seronok tu memanglah seronok tapi aku tak biasa pandu slow.. Walaupun bukan aku yang pandu tapi aku cepat bosan.. Anak-anak jangan cakaplah.. 'Babah.. Nape pandu slow.. Lajulah babah..'

Aku pun tak tau dapat ke tak balik awal hari ni.. Nak pulak petang nanti ada kunjungan rasmi KSU.. Ish.. Dah elok datang hari Isnin depan tukar tarikh pulak.. Aku dahlah takde plan B, yang ada plan A je..


psstt: Hari ni aku tak jadi mak budak tapi remaja purba sebab anak-anak kat rumah dengan babah dorang.. Yeehaaa.. Sesekali biar hubby pulak jaga anak-anak.. Tapi sebelum keluar rumah aku dah siapkan apa yang patut untuk anak-anak, siap pesan apa yang kakak kena buat..

21 comments:

pena rozie said...

Bestnyer bercuti.

aizamia3 said...

pena rozie:
sedang bersabar nak tunggu petang nanti..

bujal X said...

konvoi ke mana kah?

Farah Shamsudin said...

Selamat Bercuti..

Faris Adli said...

bestnya kau dapat bercuti..aku ada bengkel ni

aizamia3 said...

bujal X:
Terengganu..

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
yup.. tq..

aizamia3 said...

Faris:
seronok gak tapi minggu depan nak start cuti sekolah dah.. kalau awak cuti sekolah lagi happening aku rasa..

Ulam Kerdas said...

selamat bercuti ke kampung halaman saya...hihihi

nanti makang ikang ganu kite!

Mommy Fara said...

nak gak kembali ke zaman remaja purba. melepak di kedai buku berjam2 lama! yeeehaaa!

aizamia3 said...

Ulam Kerdas:
terima kasih.. hikhikhik.. tak sabar dah rasanya ni..


Mommy Fara:
betul2.. seronok kan ke zaman remaja purba tu..

MISS QASEH SAIFUDIN said...

wwwaaahhh!!!...best nye cuti!..=)

aizamia3 said...

Miss Qaseh Saifudin:
best tapi petang nanti baru nak sibuk-sibuk packing apa yang patut hikhikhik..

risa said...

hamboi hamboiiii...ole2 please:)

aizamia3 said...

risa:
hikhikhik.. kepok lekor boleh kak..?

アヌム ちゃん said...

selamat bercuti :)

aizamia3 said...

frometoyou:
;)

Eera Shera said...

kak aizamia, hubby akak jadi mr. mama ek?hehe..nyway..selamat bercuti

pha is said...

kalau konvoi tapi bawak laju2 lagi best... hehehe

aizamia3 said...

pha is:
hehehe.. masalahnya takde.. kalau ada syok gak..

aizamia3 said...

Era Shera:
sesekali hubby jadi mr mama pun pening.. hikhikhik..

anyway terima kasih..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...