Followers Remaja Purba

Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU



Korang nak join click kat SINI..

Aku dah pernah join segmen dari BA sebelum ni kat SINI.. masa tu aku guna background 'papan' dan kebetulan macam kena je segmen yang baru ni sebab aku baru ubahsuai sikit blog aku..


Korang dah tengok dah belek. nak komen jangan malu-malu, jangan segan-segan.. bawak tikus korang kat ruangan comment tu pastu tunggu apalagi.. hikhikhik..

32 comments:

farahin nasir said...

assalamualaikum..

mmg best buka blog nie..

cepat dan tangkas...

n belog nie sangattt la kemas..
i luv it!

xde kritik2..

:)

SyedGraphiX said...

ok je blog ni. hehee

Faris Adli said...

blog ni memang best sebab hari-hari aku melawat..klau aku tak lawat, terus tak best je blog ni..hahhaha

aizamia3 said...

farahin nasir:
sebab ai takde widget macam2.. tq tq..

aizamia3 said...

SyedGraphiX:
terima kasih.. hikhikhik..

aizamia3 said...

Faris:
hahaha.. samalah macam kau.. ;)

NURUL AINI NORAZMAN said...

blog ni ringan,.n nampk matang,.=))

aizamia3 said...

NURUL AINI NORAZMAN:
terima kasih.. matang.. ;) ai mak budak a.k.a masih remaja purba.. hahaha..

risa said...

belog ni kemas dear...cume cumeeee letak le kaler2 sikit..hehehe

c u m u h a m a said...

singgah kritik .

simple n nice . ska3 ! ngeee .

NO 29

http//anakgadischot.blogspot.com

jum sesame kritik .

aizamia3 said...

risa:
thank you k.risa.. akan kucuba try and error tengok color ape santik.. hikhikhik..

risa said...

hehehehe...meh le jadi geng pinky minky neh..eh tetiba!!

aizamia3 said...

cumuhama:
ok dear.. ai dah jenguk singgah komen..

aizamia3 said...

risa:
hehehe.. i suka pink tapi merah tetap dihati..

munirah said...

blog ni simple tapi nice sgt... kemas. tulisan senang nak bace and tak meleret..

:)

no84

MISS QASEH SAIFUDIN said...

akak!..ni adek pink datang nk kritik ni..hihihi..nice blog..suka..hihi..
no 77..=)

shah said...

header cantik
no-4

aizamia3 said...

shah:
hehehe.. tq.. itu Hanz yang buatkan..

Princess Feyqa said...

nice blog! i loikee simple

Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Wahh! Header blog ni menarik sangat!!
Saya suka :D

aizamia3 said...

Princess Feyqa:
tq.. :) terima kasih..

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

Azzah said...

no 51 datang: background kalau color soft dan ceria lagi menarik kot

aizamia3 said...

solomolo:
terima kasih atas komen anda..



Azzah:
color ceria dalam pertimbangan.. ;)

Haziq Haiqal said...

Blog yg kemas, ilike it :)

Sila terjah blog saya ye
http://mydiaryhaziqhaiqalprop2.blogspot.com

aizamia3 said...

Haziq Haiqal:
... ;)

snOw sakura said...

thx kritik my blog ya.. ur blog just nice cuma mgkn blh tmbah shout box supaya sng pmbca tglkn jejak..

overall just nice.. keep it up.. :)

aizamia3 said...

snow sakura:
tq atas komen.. ;)
shoutbox..? tak minat nak buat..

mieya atiera said...

blog nie simple but nice :)

afiqazizan said...

xde ape yang nak dikritik.
blog yang simple,header yang baik dan cepat loading.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

aizamia3 said...

mieya atiera:
thanx singgh sini..

aizamia3 said...

afiqazizan:
terima kasih atas kritikan..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...