Followers Remaja Purba

Saturday, December 20, 2014

Perkhemahan Ibadah Anak Muda TDBi


Hari ni dan esok..
Dak Kakak dan dak Adik bersama sepupu mereka akan terlibat dengan Perkhemahan Ibadah Anak Muda TDBi..




Dak Nuha..?
Tu.. pun turut sama sibuk nak join..

Mak Budak..?
Gile selfie..

Bapak Budak..?
Geleng kepala tengok gelagat aku..

Takpe.. yang penting blog akan ber update jugak..




psstt: Rindunya aku pada dirimu..



7 comments:

ewanthology said...

ok la tu, mengisi masa lapang dgn perkara yg berfaedah di musim cuti sekolah ni

imm hassan said...

selamat pagi..mai singgah blogwalking kat sini

Alhamdulillah anak2 ada aktiviti untuk isi masa lapang ☺

LYAfrina said...

Xtvt y amat bermanfaat utk isi msa cuti ni.

CikAnie said...

opkos lah aizamia3,, biarlah org kata giler salfie hihihi,, kenangan tak dapat di beli,, kalau x ambil gambar akan datang dah tak de peluang nak rakam kenangan semalam,, semuatu beharga untuk ditonton di masa akan datang,,

Najib Ariyan said...

kursus apa tu kat kain rentang? penyembelihan? bestnya... saya sampai sekarang pun tak pandai nak sembelih ayam... semua suruh orang

Aziela said...

Nampak seronok jer budak2 ni kan. Seronok dan bermanfaat.

ArELeEz said...

pengisian xtvt skool holidays yg bagus!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...