Followers Remaja Purba

Saturday, December 6, 2014

Hujan di hari Sabtu



Aku tanya apa khabar..
Aku tanya apa khabar semua..
Moga kengkawan semua sihat dan gembira dengan pelbagai aktiviti bersama keluarga..



Kisah SEMALAM..


 Nak picit tekan macam mana kalau takde sumber tenaga yang boleh disalurkan..


Seharian bukan sejam..
Terasa rimas dengan keadaan.. penat menunggu.. tiada hasil kerja yang berjaya dihasilkan..
Inilah susahnya bila penggunaan sepenuhnya komputer..
Bila maklumat yang diperlukan tidak boleh diperolehi bila sumber bermasalah..

DAN.. akhirnya lewat petang baru selesai masalah itu bila kontraktor berkenaan datang check dan memperbaiki kerosakan yang telah berlaku..
Aku dah selamat sampai di rumah dah masa tu.. tapi terima kasih atas bantuan yang diberikan..
Moga tidak berlaku lagi.. kesian pada semua mangsa terlibat termasuk aku sendiri..




Kisah HARI NI..
Penambahan rutin harian..
InsyaAllah sekiranya tiada apa-apa aral melintang menegak.. aku akan melawat family kedua-dua belah pihak.. ---> mak dan ayah aku serta mak dan abah hubby..
Musim cuti sekolah ni kenalah rajin bawak balik cucu-cucu menjenguk atok dan wan dorang..




psstt: Percayalah abam sayang.. tiada apa yang boleh mengubah rasa hati ini..




7 comments:

Nizam.Ariff said...

Kat sini hujan kejap je...mendungnya yg lama

JR said...

Hujan akan turun bila-bila masa dekat rumah saya. Langit mendung dan guruh berdentum....

Daddy Ziyyad said...

saya pun Insya allah akan balik kampung hujung minggu ni

CikSiti said...

amboi tetiba ada nota untuk abam sayam hehehe

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Aziela said...

Patutnya tengah hari tu dah boleh declare tutup opis dah tu...hihihihi

Mummydearie said...

Eh, Sabtu lepas tempat I okey pulak cuaca. Dapatlah kami melenjan kat luar rumah.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...