Followers Remaja Purba

Friday, December 19, 2014

Bila Anak tak nak pergi rumah Pengasuh



Aku kat office mampu tengok jelah anak dara ni bersama babah dia..
Ke hulu ke hilir mengikut hubby.. takmo tinggal kat rumah pengasuh..
Memang menjadi kesayangan sungguh memandangkan dak Kakak dengan dak Adik balik kampung..
Perhatian sepenuhnya kepada dak Nuha..


Makan di Pak Li Kopitiam, Klang Sentral..


Nasi Ayam Lemon menjadi pilihan..



Ikut pergi bank pulak..


Sikitpun dia tak hairan dak Kakak dengan dak Adik takde bersama..


Sampai tertidur dia menunggu giliran.. lama sangat..


Petang ni riuh kembalilah rumah aku.. dak Kakak dengan dak Adik bersama sepupu dorang akan berada di rumah kerana esok dan lusa dorang akan join Kem Bestari Solat..



Buat Adik perempuanku..

SELAMAT HARI LAHIR ADIK..
Moga sentiasa di bawah lindunganNYA dan dianugerahkan kesihatan yang baik serta dimurahkan rezeki.
Moga apa yang diimpikan menjadi kenyataan.
Along doakan adik berjaya dan sabar dalam menempuh ujian dariNYA.




psstt: Walaupun hati sedang merusuh tapi tetap berusaha maintain lawa dan yang penting SENYUM..



5 comments:

Kakzakie said...

Nuha belum faham kesunyian lagi sebab babahnya ada sentiasa. Tapi percayalah balik aje abang dan kakaknya dgn sepupu petang ni mesti happynya berganda-ganada:)

Jueliza Jamani said...

sama la Qebal.. dah besar mcm ni tak nak duk umah pengasuh.. nak duk umah.. kalo mama ni tak kerja takper..

Nurzakiah Hanum said...

ye la dia dah seronok

Mummydearie said...

Geram betul tengok Dak Nuha ni, chubby! Seronoklah tinggal dia seorang je di rumah. Maknanya rumah tak berapa nak kecohlahkan lagi dua anak takda ^_^

AMIIZAA said...

geram nak cubit pipi montel tu:):)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...