Followers Remaja Purba

Monday, June 24, 2013

Jerebu punya hal..

 
Ramai update status pasal jerebu..
Aku pun nak jugaklah..

  • Yang pasti sekolah diarah tutup.. demi kesihatan semua pelajar..
  • Yang pasti lagi.. jalan tetap sesak seperti biasa..
  • Dan yang paling pasti.. aku kerja hari ni..



psstt: dak Nuha dah mula kena selesema..

last psstt: Walaupun tak seteruk di Muar dan Melaka tapi tetap terasa kesannya..




20 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

bynkkan minum air masak..

mama3heroo said...

kat melaka hari ni..nampak mcm ok ckit..bdk2 syok cuti sekolah..

Nurzakiah Hanum said...

cuaca x bagus

❤Kamsiah❤ said...

berBBQ setiap hari la ya..:)

faraherda.razalan said...

LDp agak lengang hari ni. Tapi Federal, mcm biasa lah. Klu lengang, mmg pelik. Hehehehe...

Aydin haritu asyik bersin n kua selesema. Sy bancuh dia sunquick (vit C). Kasi die minum. Skg dah ok.

Cuba bg Nuha vit C. Tak kisahlah source dr mana pun. Yg penting, slmt dan ok utk dia.

=D

Kakzakie said...

Ala... kesianlah Nuha dah kena selsema. Jgn bagi makan aiskrim lagilah.. jerebu ni pun juga tau.

Anak kakak yg sekolah di Pontian masa Jumaat tu dah kena balik. Tapi JB pun sama juga. Kakak pun kerja Ai..

Cik Puan Fadli said...

kannnn...den pon hapdet pasai jerebu...hehehe..take care naaa...

Riedaffya ibrahim said...

isu jerebu kat mane2 kan..

amirah said...

melaka nampak mcm okey sket pagi ni. tp taktau bila dah bransur petang nanti

Aimaniman Ezaiza said...

yuppp cerita pasal jerebu, lawak betul, sekolah cuti pun akak tak tau... p sekolah tau!

JunAina said...

Masuk KL pagi ni jalan clear tap macam biasa di Tol Sungai Besi tapi jerebu semakin kuat di tengah bandaraya.

Daddy Ziyyad said...

IPU level kat Muar dah turun mendadak....Sebabnya? Sebab jerebu2 tu dah menyerang KL/Shah Alam/Klang!!!

norhidana miswan said...

td pg pegi keje lenggang je kak, yelah budak2 cuti kan.... tgk dr opis nih pun nampak putih je...

anitadiana said...

setuju dengan mas...pedih aje mata kak ita ne...

eLL said...

kita orang tua ni pun rasa pening2 lalat dah, budak2 dan kanak2 apatah lagi...

Ayin Mm said...

anak-anak dah start batuk2 .. :(

Kesuma Angsana said...

yg penting jaga diri yer

Hidayah said...

Eh yelah.. walaupun sekolah cuti jalan tetap jammed hihi..

PinKy MoMMa said...

budak budak yg kesiannyer klu jerebu ni..kerapkan basuh muka dia..and bagi minum air masak banyak2 yer larling..

pha is said...

skolah tutup, tapi yg lain jalan mcm biasa.. mmg budak2 skolah je yg ada paru2.. kan..? hehehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...