Followers Remaja Purba

Wednesday, June 5, 2013

Berjaya menempuh perjalanan yang ala-ala ekstrem..


  • Bila dah lama tak balik kampung, jadi teruja tak sabar..
  • Lagi menarik, kami tak ikut highway seperti biasa.. bersama atok sedara n family kami meredah laluan jalan lama..

  • Perjalanan pergi.. menghala ke selatan tanahair..
  • Aku dengan migrain, ikut pulak jalan lama memang mencabarlah..
  • Ditambah pulak dengan dak Nuha muntah dalam kereta..
  • Dari comel bergaun bagai.. terus pakai cawat dypers je..
  • Itu baru perjalanan pergi..


  • Perjalanan balik pulak..
  • Kalau follow atok sedara, memang akan ikut jalan lama.. otai.. mana suka ikut highway..

Laluan ni baru siap separuh.. 
Konon-konon nak elak dari terperangkap dek kesesakan jalanraya..


Berani redah sebab tengok ada penduduk sekitar melaluinya..


  • Aku tak ingat apa nama laluan yang belum siap ni sebab dok leka amik gambar..
  • Kalau tak silap lagi 5 km nak sampai hospital.. rasanya sebelum PD lagi..
 
Laluan sepanjang di P.D..
Sekadar fokus dari dalam kereta yang sedang bergerak..



psstt: Semalam dengan kelmarin aku cuti..




15 comments:

bujal X said...

ikut jalan dalam tak mengantuk sebab banyak benda dapat pandang~~

Nurzakiah Hanum said...

best2

:: Mrs.Eady :: said...

ehhh pegi sepang goldcoast pun lalu enstek nie..

JunAina said...

Tak dapat nak bayangkan dari Kajang balik Perlis ikut jalan lama... Mau kematu vontot.

mama leen said...

macam penah lalu je jalan ke enstek tu.. oh masa pegi rumah arwah sepupu

mama leen said...

penah lalu enstek ni.. masa nak pegi tengok arwah sepupu

Irfa said...

papan tanda 'kuning' tu hari2 sy tgk bila balik dr keje :)

QueeN TerataI said...

mmg mencabar betul perjalanan ni..

are_lin@yu said...

kt nilai kn..mcm pnh llu.hehe

Rozita said...

kalau kami sure suami sanggup pusing balik ikut highway kalau lalu jalan camtu.. huhu..

Tedi said...

balik kampung area mana? jalan dalam kalau konvoi ok la. :)

Kakzakie said...

Jalan lama tak rata dan bengkang-bengkok itu yg buat Nuha muntah. Kesian dia...

Daddy Ziyyad said...

aik, siap lalu area Enstek tu...tu mesti kat persimpangan simpang 4 lepas dari Litar Sepang kan...haha

norhidana miswan said...

kalu nk jln jauh kepala lak migrain mmg spoil gile... masa tuh rasa nk hantuk kepala je... seksa

Cikda said...

berani nya lalu jalan lom siap bikin.. kalau cikda ingat dah sesat dah ni.. hhahaha

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...