Followers Remaja Purba

Wednesday, June 5, 2013

Homestay di Melaka




Sambungan entry sebelum ni..

Dah request kat mak sedara nakkan itik-itik ni time raya nanti.. janji dapat itik free.
Kalau semua anak buah mak sedara macam aku, tak pulang modal dibuatnya..


Sambut birthday anak dan anak sedara atok kat Melaka..

Model cilik dengan cawat drypers nye..

Berjaya dengan jayanya aku amik gambar ni.. dalam kereta je pun..

Memang pergi pantai tapi bukan nampak apa pun..



psstt: Lenkali nak cuti lama sikit baru puas jalan-jalan sambil makan-makan..

last psstt: Macam best je tajuk entry ni.. walhal balik kampung pak sedara je.. hikhikhik..




8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronok

:: Mrs.Eady :: said...

balik kampung walaupun kejap tetaplah best...

QueeN TerataI said...

balik kampung pun kir ahomestay la juga tu kak

Kesuma Angsana said...

wah best2 !

Ayin mm said...

heheheh tu lah, titah tertipu... ingat nak calonkan mana2 pakej homestay... tak per, asal gumbira

Cikda said...

melaka area mana nih?

are_lin@yu said...

alahai comelnya dia ;-)

mama3heroo said...

jln2 kt mlake ke..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...