Followers Remaja Purba

Friday, June 14, 2013

Terima kasih buat semua..




Bila dihalakan D ke wajah dak Nuha.. automatik terus takmo senyum..
ke sebab takde orang nak agah bagi dia senyum..?







psstt: Terima kasih pada Kak Zakie dan Dr. Ziyyad serta rakan-rakan yang lain kerana sudi membantu memberi maklumat dan juga mendoakan kesihatan ibu dak Kakak..  dak Adik.. dak Nuha.. ---> akuler tu..





24 comments:

Kakzakie said...

Kakak sesaja guna nama ibu Nuha sebab kakak sukaaaaa sangat tengok Nuha. Mesti kawan-kawan kita pun sama bila tengok budak montel ini. Tak senyum pun ada aura menggoda:)

pst: not to mention yesterday N3. Just sharing the info only kan..kan..

Kakcik said...

Dak Nuha ni makin comel... bilalah nenek boleh gomol dia lagi... :)

Rai Ourkizuna said...

muka cam nak ajak gaduh..hahaha..

NM03 said...

garangnye.... takot aunty... :p

Cik Puan Fadli said...

eh!eh!..muko dio samo ehhh dgn muko anak buah den...comellll!!!!...take care tauuu..

Qashmere said...

Comeljer dia

faraherda.razalan said...

Amboi dak nuha. Mcm baby boy je awak ms ni. Geram. Nak geget pipi.

hainom OKje said...

Serious yeh Dak Nuha ni...nasib come ....tak pe hehe

hainom OKje said...

Serious yeh Dak Nuha ni...nasib come ....tak pe hehe

man said...

comelnya..sila lah dtg ke blog sy ye..http://ajax85.blogspot.com

Tedi said...

muka x puas hati tu... hehehe.

amirah said...

serius nya nuha!..huhu sama cam arissa. keluar kamera terus lari mencicit2

izan mama mia said...

tak senyum pun dia ttp come

QueeN TerataI said...

tergoda tgk walau x senyum... hehehe

Ayin mm said...

Subhanallah... comeyyy sungguh Nuha

Cik Ummi said...

haha.. garangnyeee muke budak kicik neyh... gigit pipi tu karang >__<

fyna said...

comelnya muka dia...

Daddy Ziyyad said...

kena joget2 depan dia masa nak ambik gambar, baru dia tergelak besar...:P

Munnafendy said...

aikkk pasai apa kak??

nuha ni kan..serius pun comel jgk! bila mau jmp adik aisy?? hehe

pha is said...

muka macam x de perasaan je.. hehe

Kancil 8349 said...

comel walaupun garang

NIL syaffieyna said...

dik nuha skit ye ?

NIL syaffieyna said...

OUH APA PUN nUHA COMEI MCM Nil plak he

Hidayah said...

Muka masam pun tapi tomeynye........
Geram pipi bam bam..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...