Followers Remaja Purba

Wednesday, November 28, 2012

Tinggal sebulan je lagi..


  • Tinggal sebulan je lagi.. cuti persekolahan akhir tahun 2012..
  • Agenda...? Tak sampai 2 minggu dari sekarang.. -cuti-cuti Malaysia-..
 
  •  Tinggal sebulan je lagi.. nak masuk Tahun baru 2013..
  • Agenda..? Mencari masa untuk membeli keperluan sekolah dak Kakak dan dak Adik.. dak Nuha lagi 5 tahun.. hikhikhik..
 
  • Tinggal sebulan je lagi.. my anniversary..
  • In advanced ---> aku dah dapat dulu hadiahnya tapi tunggu waktu dan ketikanya aku akan share.. -untunglah-..
 
  • Tinggal sebulan je lagi.. Jalan super duper sesak balik..
  • InsyaAllah masa ni aku dah bersama awek hubby.. 'my new baby' belum ada nama tu pulak akan berehat kat rumah..


psstt: Banyak nak share kat sini pasal dak Nuha..

psstt lagi: Sedang berusaha untuk menyelesaikan masalah loading gambar ---> sebenarnya kat rumah tak boleh nak guna lappy bila dak Kakak ada..

last psstt: Tinggal sebulan je lagi kan.. kan.. kan..


10 comments:

Anum said...

banyak yang hendak dilakukan

Kakcik Nur said...

tinggal sebulan saja lagi
yang ke 26 kakcik punya anniversary.

:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Kakzakie said...

Kakak suka cerita Nuha. Rindu kalau lama tak tengok gambar dia yg gebus tu:)

Norhaizan hakim said...

Hujung tahun memang musim serabut kepala!

Rai Ourkizuna said...

saya pun serabut kepala hujung tahun ni.. hahaha..

YanaUjang said...

time cuti skola jln lg jem..sbb ramai keluar keje lmbt..iskk -.-

Kesuma Angsana said...

sekejap jer masa tu kan!

Fendy said...

sebulan lagi nak final exam...hehe

L said...

dia punya sebulan.. haha. sebulan ni L sepi dia tinggalkan L. haha

Jom singgah baca sebentar.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/11/7x-umur-dunia.html

Hidayah said...

ermm...dayah tak kisah sgt cuti sekolah ke tak cuti sekolah ke jalan tetap sama flownye..hehe..

yelah..dah mula nak fikir persiapan sekolah anak kan..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...