Followers Remaja Purba

Tuesday, November 27, 2012

Aku geram.. gggrrrr...


  • Malam tadi try cuba test guna lappy kat rumah, boleh pulak upload gambar.. Aku syak computer ni mula merajuk kat aku kot.. tapi setakat ni system dalam badan dia berfungsi dengan baik..
  • eemmm... eeerrr... mungkin jugak setting save gambar aku tu agaknya..
  • Ni gara-gara tukar barang baru.. barang lama tak lupa cuma bertukar tuan.. ---> ok.. aku yang silap..
  • Takpelah.. takde gambar pun tak bermakna tak boleh update ye dak.. ---> pujuk hati sendiri..

  •  Dak Kakak semakin chubby.. ---> bukan syak lagi tapi confirm penangan masa aku mengandungkan dia dulu.. Aku kuat makan.. makan.. makan.. non stop.. fuh.. tu yang dak Kakak terkena tempiasnya kot..
  • Dak Adik tak suka sangat makan nasi.. nak kena paksa baru makan.. takde nasi pun takpe pada dia.. tapi bila kat rumah nenek a.k.a pengasuh lama dorang tu.. huh! Takde nak pilih-pilih makan..
  • Dak Adik.. on off demamnya.. Hari ni badan dia panas.. merengek je pagi tadi.. tapi takdelah melalak meraung..
  • Babah dorang outstation ke Utara.. Moga perjalanan pergi dan balik selamat hendakNYA.. amin..
  • Aku..? Memendam perasaan.. gggrrr... ---> sebab kena buat kerja orang..



psstt: Nak buat entry pendek.. bila dah nak ending, baca balik.. eh! Panjang jugak..



13 comments:

Norhaizan hakim said...

Geram..jangan engkau geram..geram..geram

lagu ini ditujukan khas untuk aizamia3!

intanfirdaus247 said...

Grrr Grrr.. Selamat pagi dalink..:) pagi n geram lagi x? hahahaha

faraherda.razalan said...

Sy pun geram gak. Tataulah geram pasal pa. Tapi gerammmmmmmm!

Kakcik Nur said...

Buat catatan tanpa gambar pun ok juga dari tak ada catatan langsung, kan? :)

Munnafendy said...

dak kakak jeles tgk dak nuha membolat agaknya...dia pun nak ikut chubby! :)

Afasz said...

geram ada dua - geram nak 1
& geram marah. :D

eLL said...

hehe. geram-geram sayang.

Kesuma Angsana said...

xpe xde gamabr pown ttp KA baca hehehe

Fendy said...

biasa la msalah komputer..hehe

the malay male said...

agak panjang jugak ler

azieazah said...

Sekali sekala tanpa gambar. Ok ler tu.

YanaUjang said...

xpjg lah..xsmpi 2 mnt pn sy baca :p

Hidayah said...

entry pendek..

actually penulisan ai santai..

takde gambar pun rasa je best...

cuma kalau ada gmbr nmpk meriah sikit..itu je..

;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...