Followers Remaja Purba

Friday, November 23, 2012

Blog aku dah kena serang dengan BEE..!!!


uncle..

auntie..





chak..
 





psstt: Saje je kan nak bagi orang geram tengok dia ni kan..

psstt lagi: Hari ni genap usia dak Nuha 7 bulan.. semakin cergas dan melasak je kerja dia..
 
last psstt: Ada tak yang nak taja tempat penginapan untuk aku bercuti nanti.. boleh peluk gomol mesra dia ni.. hikhikhik..
 



16 comments:

Asyifa Mustaffa said...

Kejap aje dah besarnya...bolat lak tu matanya.....geram !!!

Anum said...

memang geram

azieazah said...

Aizamia, kalu ada peluang memang la nak gomol sakan budak Nuha tu. Geram betul!

Tapi kalu nak cari penginapan bercuti yang free, balik kampung ler jawabnya. hehehe

Kakcik Nur said...

Aummmmmmm.... chak! :)

aCik Anie said...

bulatnya mataaa.......cuteeee......

NM02 said...

uit





kamu comei!

Dhya Surya said...

panahan mata tuuu....
menusuk kalbuuu...=)

the malay male said...

besar mata nya

intanfirdaus247 said...

Booolaaatnnya mata diaaaaaa

Rai Ourkizuna said...

betul betul..penginapan+makan free yang sedap = balik kampung..hehehe..

alaaa..comelnya dak nuha pakai baju bee..boleh kawan ngan kak damia pakai baju dragon..hihi..

Kakzakie said...

Ai nak cuti ke JB ke? Meh sederet rumah kakak ada home stay 3 bilik harganya RM200/- sehari semalam. Jarak dgn rumah kakak 6 pintu aje. Dapat kakak colek Nuha sekejap kat rumah kakak.

Email kakak promceil@streamyx.com

Afasz said...

sy dpat tajaan dr pakcik tuk honeymoon :D

eLL said...

BEE ni. ingatkan BE special nuffnang

pha is said...

cpat je, dah 7 bulan. kan? heheh

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Saya ingtkan BEE tu nama glamor blogger femes yg sy tak kenal,hahahah.

Terbaik dak nuha nya posing, siap jari dalam mulut..sexy cute la ni,hahaha

Saya nak sponsor diri tuk bercuti pun tak lepas lgi kak..adeh..moh le kita kmpul duit tuk bercuti,hehehe

Hidayah said...

comell...kejap je rasa dh besar, mmg gitu lah rasa..tak sedar masa jalan..

mata bolat..!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...